La Cluj-Napoca, trăiește profesorul Dorin Isoc, geniul care ne poate relansa ca națiune

 

Nu sunt cuvinte mari, Dorin Isoc este profesorul meu de la Teoria Sistemelor. Un geniu care sare si scapa unei inteligente medii a unui interlocutor, deseori mult prea inocent ca sa perceapa ansamblul.

Scoala romaneasca a produs, de-a lungului timpului, atat oameni deosebiti dar si facihdioți. Acel absolvent care nu stie si nu poate face nimic dupa terminarea facultatii. Dar are o diploma recunoscuta.

Discutiile in Oregon asupra unui sistem de invatamant muribund sunt un subiect frecvent. Guvernul nu poate nici sa silabiseasca secretul 2019, asupra unui invatamant in care rolul profesorului devine doar cel de coach. Echipa profesorului, formata din studenti desavarseste lansarea unei teme de studiu, uzand de internet si de feedback reciproc. Corectarea nu o face profesorul, care poate avea optiunea guest, deci poate fi student.

Ce se intampla intr-un sistem de invatamant virusat de spaga, in momentul in care realizezi ca in acest concept nu poti efectiv interveni in corectare si apreciere?

O noapte a sfantului Bartolomeu, in care profesorul genial, sa fie acuzat de erezie academica. Un moment in care Romania in 4-5 ani ar genera o explozie de oameni, care ar pune pe picioare tara. Prima generatie antimafia, oameni puternici si fara nevoie de pile sau politicieni.

Abordarea studentului de la 16 ani, cand este responsabil social, este un prim pas intr-un concept educational care efectiv creeaza un salt sfiintific imposibil de cunoscut si anticipat pe moment.

Nici un profet nu a fost recunoscut in tara lui. Dorin Isoc va lucra pentru Kazahstan, unde va implementa sistemul sau. In Dubai, numele sau este deja cunoscut de mult, este o prezenta respectata.

Universutatea Tehnica a fost enervata de Dorin Isoc, ca atare omul a fost dat afara. Repus in drepturi de instanta.

Reconstructia unei tari incepe cu invatamantul. Romania poate fi tigrul european, cu conditia ca cei pregatiti aici sa fie performanti. Apoi, sistemul are mai multe componente integrate. Nu va dau tot, restul luati-va singuri.

E un tip de o inteligenta pe care nu am mai intalnit-o niciodata in viata.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Unitatea Speciala de Aviatie Cluj-Napoca in misiune: TRANSPORT CONTAINER PENTRU LOCUIT

   O noua misiune la care a participat personalul unitatii noastre si anume la un...

Închide