Jurnalistul Ion Novacescu, amendat, SPP-ul lui Boc, nu !

nikiJurnalistul clujean Ion Novăcescu a primit o amendă de 250 de lei din partea Poliției Locale Cluj-Napoca, după ce și-a parcat mașina într-o curbă din Piața Unirii.

Înaintea VW -ului lui Ion Novăcescu era parcată mașina SPP -iștilor care îi asigură protecția primarului Emil Boc, dar și cea care l-a adus pe prefectulGheorghe Vușcan la Târgul Gaudeamus.

Incidentul s-a produs în jurul orei 12.00. BMW -ul aparținând SPP era parcat lângă trecerea de pietoni, cu șoferul la volan. După ce a oferit declarații, primarul Emil Boc s-a îndreptat spre mașină, dar când a văzut că este parcată acolo le-a spus să plece, preferând să meargă pe jos până la Primărie.

Plecați, că stați pe loc nepermis”, le-a spus Boc celor de la SPP, după care a plecat însoțit de directorul Tehnic, Virgil Poruțiu. ”Să fie aplicate amenzi celor care opresc neregulamentar”, le-a spus Emil Boc celor de la Poliția Locală, care până atunci au stat cu mâinile în sân.

Astfel a fost amendat jurnalistul Ion Novăcescu, cu 250 de lei, pentru că a parcat fix în intersecție. Pe cealaltă latură a Pieței Unirii erau parcate mașinile de la Realitatea TV și Transilvania LIVE, chiar pe zona pietonală.

Stiri de Cluj

Subscribe To Our Newsletter

Azi, un simplu „Multumesc” instaureaza de multe ori paralizia sociala. Incotro ne indreptam?

Am fost de curând la un eveniment de promovare a unui produs care venea în...

Închide