Jurnalistii clujeni la 1 la suta, conform IRES. Ramane Liviu Alexa singur ?

Daca ai obiceiul sa citesti Ziar de Cluj, observi ca viata presei clujene se invarte in jurul lui Alexa Liviu. As fi dorit sa vad si eu esantionul de studiu, realizat de un institut detinut de un om pe care il respesct si la care tin inca de copil, Ovidiu Turcu.

Clujul are o elita, din care faci parte sau nu. Cu ziaristi la nivel de Bistrita, e greu sa faci presa de calitate in Cluj. Una e sa fi tolerat, alta sa fi apreciat. Nu poti sa ii pui in aceiasi barca pe Rus, Dancu si Alexa. Rad si copiii. Sociologul Vasile Dâncu a prezentat un sondaj IRES din care reieşea fără echivoc faptul că într-un top al notorietăţii, jurnalistul Liviu Alexa este cotat cu 61%, afirma aici Ziar de Cluj.

Ovidiu Turcu a fost balacarit de Ziar de Cluj, inaintea campaniei la Primaria Clujului. Ovidiu Turcu nu s-a sinchisit nici macar sa ii raspunda, sa ceara un drept la replica. Domnul ramane domn, nu-i asa ? Acum, Alexa se foloseste de un sondaj IRES, dupa ce Vasile Dancu, i-a vandut de ceva vreme afacerea lui Ovidiu Turcu. Nefiind capabil sa il invinga in campania electorala pe Octavian Buzoianu, Liviut de Bistrita se judeca cu Vlad Buzoianu, baiatul lui Octavian Buzoianu, cu speranta ca va putea dovedi ce vrea… si…oricum milionarii sunt vulnerabili cand e vorba de copiii lor, nu-i asa ?

Dosar 15596/211/2016*. Jenibil, pe bune. Sa te judeci cu copiii contracandidatului la Primarie, indiferent de motiv.

Oricum 8% nu e 2 %. Scorul din alegeri.

Eu nu fac parte din vreo asociatie de presa, dar as spune ca indiferent care ar fi fost rezultatul unui sondaj de opinie a unui institut de sondare a opiniei publice legat de persoana mea, nu l-as fi facut public. In ADN-ul marelui jurnalist, Liviu Alexa, exista o dependenta de bucile unei grupari , iar cordonul ombilical nu s-a indurat sa i-L taie nimeni. O epiderma ferma ramane greu de perforat. Desi la cat misto fac unii legat de un episod in VIP Lounge, eu sincer as renunta.

Barfe, rautacisme, a la Ziar de Cluj, nu-i asa ? Poate m-am molipsit.

Iar legat de modul de a face presa, recomand Transilvania Reporter, si revista Sinteza, cu DEX-ul langa, pentru unii. Sau, http://vasiledancu.blogspot.ro/. Prietenii stiu de ce, nu toata lumea are studii. Sau nu tot omul pricepe gama de neologisme folosite de renumitul sociolog.

In rest, numai de bine…oricum am ras zdravan…

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Cat vreti sa ne mai furati, hoti ordinari ? Inapoi tot ce ati furat in 27 ani ! Procese colective !

Ca cetatean roman, am jurat sa imi apar patria. Nu am facut suficient, e adevarat....

Închide