Judecatoarea Alexandrina Nan, asemeni Silviei Conti, renaste speranta in Floresti, Cluj, Romania

„Fericiţi cei ce flămânzesc şi însetează de dreptate, căci aceia se vor sătura.”(Matei 5:6).

E greu sa scrii mai ales atunci cand ai ochii in lacrimi. Cand vezi ca liderii din justitie au ramas ultima reduta de lupta impotriva Mafiei, acea caracatita care crede ca poate cumpara orice. Ca poate distruge comunitati, vieti. Ca poate imbolnavi si ucide prin spitale, vezi HexiPharma. Infectari cu bacterii grampozitive sau gramnegative, infectii nozocomiale, HIV sau hepatite. #COLECTIV.

Vreau sa transmit tuturor ca ma simt exceptional. Si ca la ruleta ruseasca pe care mi-ati aruncat-o ca si provocare, „divizia antimafia” a raspuns fara nici o urma de frica. Deoarece m-ati obligat sa va iau tot, dupa ce mi-ati luat tot !

Judecatoarea Alexandrina Nan, merita respectul nostru. Deoarece a da o sentinta impotriva Bravinvest SRL si a Agentiei de Protectie a Mediului Cluj, reprezinta un act de curaj si demnitate,de inalta tinuta profesionala, de o etica si deontologie deosebita.

Ca si Silvia Conti,  personajul din La Piovra care apare cel mai mult în serial şi duce bătălia pentru justiţie şi dreptate cu ajutorul lui Corrado (sezonul 4) şi apoi inspirată de jurământul pe care i l-a făcut acestuia la moarte: „Niciodată un pas înapoi !”, fosta vicepresedinte a Tribunalului Cluj a facut istorie si jurisprudenta pentru Romania.

Alaturi de alti judecatori care au facut istorie in Romania, un fost membru CSM, judecator Alexandrina Nan, arata ca „justitia si patria e a priori”. Pentru cei care simt si inteleg scriu asta.

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 5092/117/2017
Data inregistrarii 22.06.2017
Data ultimei modificari: 15.12.2017
Sectie: Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă si asigurări sociale
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: suspendare executare act administrativ
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
COMUNA FLOREŞTI PRIN PRIMAR ŞULEA HORIA-PETRU Reclamant
AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI CLUJ Pârât
SC BRAVINVEST SRL PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR DDG INSOLVENCY SPRL. Pârât

 

Şedinţe

15.12.2017
Ora estimata: 12:00
Complet: Complet 4C urgente
Tip solutie: Fond
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a Comunei Floresti. Admite cererea de suspendare a autorizatiei integrate de mediu nr.9/22.05.2017 pana la solutionarea pe fond a actiunii privind anularea actului administrativ. cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 15.12.2017.
Document:

„.Patria e poporul si nu tagma jefuitorilor”

Horia Sulea a dovedit din nou curaj, in momentul in care a actionat in judecata Agentia de Protectia Mediului si Bravinvest SRL, ferma de pui. Atacat si haituit din toate partile, omul merge mai departe. Este primar cu adevarat, dovedind ca sloganul electoral „Forta Faptelor” este pentru el un modus vivendi.

Nu in ultimul rand, respecte echipei de juristi, Orza – Santa, care dovedesc ca stiu sa se bata corect intr-o cauza, cu o incarcatura maxima pentru 50.000 de floresteni si cu o miza financiara uriasa pentru anumite Agentii guvernamentale, respectiv firme private.

Sunt florestean, unul din cei care vor pomeni justitia in rugaciunile lor.

O singura clipa poate valora spritual vorbind,  mai mult ca si viata sau moartea impreuna. Ma consider un fericit.

Am incercat in strada, alaturi de alti prieteni, Gabi, Marcel, Ciprian, Anuta, Irina,  sa oprim prin proteste tulburarea linistitei posesiuni a locuintelor celor care locuiesc in Floresti.

Romania are multe valori. Este timpul lor, sa fie la vedere. Deoarece in politica si coruptie, am intalnit atata mizerie umana vizibila. Trebuie sa existe si o contrapondere.

Este timpul ca acesti Oameni sa reseteze Romania de pe pozitii de comanda !

Poate ca nu am reusit sa exprim tot ce am dorit in aceste cuvinte, ce compun starea pe care o traiesc acum.

Sunt om, emotionat, da, recunosc…si gata ! Stiu ca ma veti intelege !

Horia-Eugen Cristea

Muzica face parte din coloana sonora a filmului La Piovra si a fost descarcata gratuit de pe trilulilu.ro

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter