Jihadul lui Vuscan impotriva lui Horia Sulea se termina prost pentru „inca prefect”

Desi UAT Floresti castiga procese pe banda rulanta cu prefectul Clujului, acesta nu se potoleste. In loc sa isi organizeze serviciile din subordine,  se ocupa sa-i sape constant groapa lui Horia Sulea. Ca la romani, sansa sa cada chiar el in ea este uriasa. Deoarece pierde procese pe banda rulanta cu Horia Sulea.

16 procese castigate de Horia Sulea, doua inca nedecise, arata ca inventatorul surubului fara filet, prefectul,  sta rau cu partea de contencios. Si cheltuielile ar trebui sa le scoata din buzunarul propriu, nu dintr-al meu. Sau sa imparta cheltuielile cu Guvernul. Sau Carmen Dan sa-l pensioneze cat se mai poate cu leafa actuala, sa aiba de unde plati. Cu banul public se mai joaca guvernantii, dar cu banul agentului privat nu te joci !

Primaria Floresti si intreg lantul de agenti economici, au fost dur faultati de prefect :

  1. Primaria Floresti nu si-a incasat taxele si impozitele cauzate de actiunile iresponsabile ale prefectului.
  2. Agentii economici au fost grav prejudiciati prin actiunile prefectului, fiind obligati la intreruperea lucrarilor, la blocarea veniturilor incasate prin vanzarea imobilelor.

Cozi la inmatriculari auto si permise, abuzuri si amenintari asupra personalului Primariei Floresti. Toate au insa un sfarsit. Iar dupa spusele lui Mihai Seplecan, care vorbeste uneori extrem de bine documentat,  se pare chiar foarte curand.

Am inteles că prefectul numit și „slugă-mangaliță-grătărel ” zilele acestea se va intoarce la făcut grătare in Someșul-Rece la cabana de unde a fost numit. Asa are timp să găsescă cu faimoasa lui harta și avionul prăbușit. Poate vor merge de atunci mai repede si dosarele deschise la DNA pentru presiune făcută asupra funcționarilor publici din Consiliul Judetean Cluj cat si cel de la Parchetul Militar cu avionul. Sa-i uram mult succes domnului Chereches R…!!! „, posta azi fostul presedinte al CJ Cluj pe pagina sa de facebook.

Acțiunile prefectului Vușcan împotriva primarului Horia Șulea au început de mult timp. La Floreşti vin tot mai multe cereri de revocare a hotărarilor de CL.

Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan a fost acuzat în repetate randuri în ședințele de Consiliu Local atat de către edil cat și de consilieri ca se opune dezvoltarii comunei Florești.

In ultimul an, de la Instituția Prefectului au sosit mai multe solicitări de revocare a unor HCL privind aprobarea de “PUZ-PUD-uri”. Aproape fără nicio excepție, toate aceste “PUZ-PUD-uri” au fost aprobate în partea de est a localității.

Este un mare semn de întrebare cum de doar anumite PUZ-PUD-uri sunt atacate și în mod deosebit în partea de est a localității spre municipiul Cluj-Napoca, zona Volvo. Vreau să mă opresc aici cu presupunerile, însă este clar că Florestiul a început să deranjeze și cred că se întâmplă lucruri ciudate pe piata imobiliară. Am primit mai multe controale din partea Corpului de Control al Arhitectului șef al județului, unele chiar inopinate. O altă mare surpriză și poate chiar abuz, însă nu am primit niciun rezultat sau raport în urma așa-ziselor controale din partea acestor instituții, care numai legale nu sunt”, declara în martie Horia Șulea pentru Codin Samoila.

Iar ca si in orice alt lucru in viata, pentru prefect se pare ca a sosit scadenta.

Se pare ca nici macar Dragnea nu „gusta” din gratarele Grupului de la Cluj. Sa fie rau, sa fie bine ?

 

Subscribe To Our Newsletter

Judecatoarea Ruxandra Maria Pavel, prefectul Vuscan si nebunia inmatricularilor la Cluj

Am primit in Posta o sentinta prin care trebuie sa inmatriculez o masina. Pe loc,...

Închide