Jignirile lui Dragnea arată un singur lucru : FRICĂ ; frică de oameni și frică de închisoare !

Asa cum aratam, Dragnea se clatina rau, iar noi spunem ca pierdut PSD-ul deja, iar motiunea PNL va trece.

Miercuri, Victor Ponta a racolat doi parlamentari PSD – Gabriela Podașcă și Mircea Titus Dobre, după ce marți plecaseră deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu, cea din urmă membru al organizației PSD Brăila, condusă de facto de Mihai Tudose. Tudose l-a pus în dificultate pe Dragnea luni, când s-a împotrivit public unui miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă.

Surse din PSD au relatat pentru Adevărul că Liviu Dragnea a avut o dispută verbală cu Mihai Tudose, în ziua în care deputat Emilia Meiroşu şi-a anunţat demisia din PSD. Meiroşu e deputată de Brăila, fieful fostului premier Mihai Tudose. „Dragnea l-a sunat noaptea pe Tudose şi l-a făcut cu ou şi cu oţet că s-a aliat cu Ponta şi că, împreună, vor să-i ia partidul. Tudose controlează şi el câţiva parlamentari din regiunea sa, aşa că Dragnea simte cum pierde teren“, susţin sursele citate.

Ponta este foarte aproape de a-i transfera pe Mihai Tudose şi pe Ecaterina Andronescu, doi dintre oamenii cu greutate în PSD, trecerea celor doi la Pro România fiind văzută ca un impuls şi pentru social-democraţii încă nehotărâţi.

Fostul premier Victor Ponta va rupe încă 20 de parlamentari de la PSD, PMP şi ALDE şi ar putea înclina decisiv balanţa pentru debarcarea Guvernul Dăncilă, controlat de vechiul său rival Liviu Dragnea. Potrivit unor surse din PSD, Dragnea se teme că va pierde controlul în partid.

„Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu-și de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu și trimis la PSD că să îl distrugă din interior/ îmi pare rău că s-au adus în conducerea PSD metodele, oamenii și limbajul lui Băsescu-oamenii de bună credință din PSD nu meritau așa ceva / ca și la Băsescu, jignirile lui Dragnea arată un singur lucru : FRICĂ ; frică de oameni și frică de închisoare ! Așa că e semn bun !

Nu știu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose-sau ( poate la Adrian Năstase )-pe toți este invidios și pe toți ne urăște; pe toți a complotat să ne dea jos pentru că nu suntem nici hoți, nici slugi ale lui / știu sigur că oamenii obișnuiți din PSD și votanții acestui Partid ne respectă și ne primesc mereu cu brațele deschise pe toți, iar pe Dragnea și Dăncilă îi consideră o rușine ! Părerea acestor oameni contează pentru mine și voi continuă să îmi fac datoria față de ei!

Dacă Dragnea m-a dat afară din PSD, atunci îmi voi face această datorie față de oamenii din  #ProRomania! Și sunt convins că la un moment dat și PSD va scăpa de Gașca de pedisti de la Teleorman!”

Anumite surse din Transilvania arata ca doar Ilea  il sustine pe Dragnea. Greii partidului de la Cluj il vor urgent plecat pe Dragnea. Influenta lui Ioan Rus este aici hotaratoare, iar din cate il cunosc, omul detesta taranii.

Daca echipa Dancu-Coldea nu va raspunde la ordinele lui Ioan Rus, e posibil ca de data asta sa aiba o problema, asa cum aratam acum doi ani. Dancu este de fapt pro Romania, dar a jucat pana acum excelent.

Spun deja asta, deoarece Dragnea este  o istorie urata a PSD.

 

Dragnea se clatină rău de tot, trăgând-o după el pe Dăncilă

  Retineti un nume : Corina Crețu. Veți vedea cât de departe va ajunge !...

Închide