ISU sanctioneaza bataia de joc de la Nextgen si RDS-RCS. Pericol de explozie !

100_1009 100_1010 100_1011 100_1012 100_1013 100_1014 100_1015

Acesta este modul de cablare a unei retele, marca NextGen, sau RDS-RCS. Poate ca numai dansii inteleg ce au vrut sa faca aici. Am sesizat ISU Cluj, iar domnul colonel Urian a raspuns imediat, la fata locului, chemand un reprezentant NextGen si unul de la RDS-RCS. Daca reprezentantul NetGen a promis ca face si nu a facut, reprezentantul RDS-RCS a afirmat ca inainte de a fi contoarele montate, a fost trasa reteaua. Reprezentantul EON a negat.

Istoria RDS-RCS in Floresti este indisolubil legata de PSD Floresti si de familia Buzan. Se pare ca la adresa unde functioneaza punctul de lucru RDS-RCS, este inregistrat si fostul sef al PSD Floresti.

Cat depre NextGen, cu actionariat Romtelecom, acum Telekom, acestia au cumparat o retea de cartier de la firma Am Malybu, adica de la un domn Iliescu, fost mebru PSD Floresti, ulterior arestat pentru alte infractiuni. Se afirma ca reteaua a fost modernizata.

Nu stim de existenta unor avize date de Primaria Floresti, in ceea ce priveste situatia de fata. Constatam ca daca se intampla sa exista o scapare de gaz coroborata cu o scanteie, chestia de la Colectiv pare o jucarie.

Raspunsul operativ de la ISU Cluj, intareste afirmatiile mele. Problema se pune pana cand vom tolera asa ceva !isu