Irina Maxim, ma spulbera in ziarul de la Dej !

coruptia

Diferenta intre investigatie si amatorism jurnalistic e mare. La o parte a presei din municipiul Dej nu prea se simte, desi omul simplu reactioneaza uneori coleric.

La legaturile pe care „Marius Ciubotaru ” de pe facebook le are cu jurnalista, probele in care sunt facut cu ou si otet dupa mitingul de azi  sunt normale. Nimeni nu a verificat daca personajul cu pricina exista sau nu in realitate.

Jurnalista a fost agresata, repetat, in timp ce isi facea profesia. Este inuman, presa trebuie sa ramana curata, cum e ziardecluj.ro, eclujeanul.ro sau cluj24h.ro. Adica sa aiba tenta rosiatica. Jurnalista Irina Maxim (B1TV si Dejeanul.ro) a fost agresata in 2012. Totul dupa ce in luna iunie a acelui an, aceeasi jurnalista a fost batuta si sechestrata in localitatea Santioana, tot de un gherlean. Nu stim ce soc a trait biata femeie, dar e bine ca poate scrie inca.

Irina Maxim se afla la Gherla pentru a filma un incendiu izbucnit in apartamentul unei femei. In momentul in care sora femeii a aflat ca jurnalista filmeaza si pentru postul de televiziune B1TV, a rabufnit. Cuvintele folosite de femeie impotriva jurnalistei sunt greu de reprodus.  Femeia, victima a unei crize de nervi, i-a aruncat jurnalistei un pahar cu apa in fata, dupa care a vrut sa o loveasca cu acelasi pahar in cap.

Banuim ca paharul s-a spart fara ca jurnalista sa fie ranita.

Irina Maxim afirma :

Licentiata in Jurnalism, cu specializare in jurnalism online, realizez materiale jurnalistice diverse pentru site-uri, in diferite domenii de activitate: sport, politica, eveniment, social, sanatate, lifestyle, muzica, cultura, media, etc.

Cu o experienta de sase ani in jurnalismul sportiv online prin realizarea de transmisii LIVE in format text a evenimentelor sportive, cronici, interviuri si alte articole, am mai colaborat in paralel cu site-uri din domeniul telefoniei mobile si intretinere corporala/sanatate pentru care realizez traduceri din presa internationala de specialitate.

In prezent, sunt reporter/corespondent la B1 TV si detin un site de stiri www.someseanul.ro, la care scriu articole si stiri din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures si Salaj.

Avand in vedere ca se doreste o crestere de rating a ziarului online voceaclujului.ro, ne gandim sa o contactam pe jurnalista pentru a scrie  despre intretinerea corporala.

Referitor la parerea eminentei jurnaliste despre asociatia oamenilor din presa clujeana, comentariile sunt de prisos.

Irina Maxim e inconfundabila, cu adancimi literare impenetrabile :

Joi la Cluj m-am simțit ca un spărgător de nunți. Ca unul care a intrat cu japca la o petrecere, doar ca să mănânce și să bea, iar apoi a plecat pe furiș fără să lase plicul cu darul mirilor.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Jos Labele de pe Protestul Tinerilor din Romania !

Acesti indivizi si cei care-i dirijeaza din umbra vor sa devina „EMANATII REVOLUTIEI”, exact cum...

Închide