IPJ si Jandarmeria au rascolit Florestiul. Vezi imagini, inclusiv cu un cetatean incatusat si urcat in duba!

IPJ si Jandarmeria au descins ieri dupa-amiaza in Floresti. Politisti in civil, in uniforma si mascati au „vizitat” aproape toate magazinele si localurile din localitate in cautare de „raufacatori”.

ipj mascati floresti 016

Au legitimat sute de persoane, pe unele chiar in fata blocurilor, si au retinut – imaginea este concludenta – pe un cetatean care, dupa ce s-a legitimat, in localul Infiniti, de pe strada Eroilor, i-a solicitat politistului in uniforma sa-i prezinte, la randu-i, o legitimatie. Tupeu maxim, de neiertat.

ipj mascati floresti 012

 

Mascatul l-a culcat la pamant si cu catusele la maini l-a urcat in duba. Respectivul a fost dus la Sectia 6 Politie Rurala Floresti si „eliberat” dupa aproximativ doua ore, nu inainte de a fi amprentat si fotografiat „fata-profil”.

ipj mascati floresti 013

Asteptam cu maxim interes concluziile actiunii de ieri a IPJ si Jandarmeriei.

Sa stim si noi cati hoti, violatori, dealeri de droguri sau consumatori, urmariti general, bisnitari de toale si parfurmuri, au fost retinuti.

ipj mascati floresti 010

Acest gen de actiuni sunt binevenite, de le-ar avea florestenii tot la trei-patru saptamani, insa, ne repetam, vrem sa aflam…BILANTUL descinderii de ieri.

Din pacate, Florestiul a devenit de aproximativ doi ani de zile o BUNA ASCUNZATOARE a celor certati cu legea, inclusiv a tuturor toflenilor din aceasta tara.

Subscribe To Our Newsletter

Posturi vacante la Scoala Gimnaziala „Gh.Sincai” Floresti

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „GHEORGHE ŞINCAI” FLOREŞTI, Com. Florești, Jud. Cluj, organizează concurs pentru ocuparea a 2...

Închide