IOHANNIS – din nou diriginte, pentru o zi

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, la reuniunea de 20 de ani de la absolvire a foştilor săi elevi cărora le-a fost diriginte.

Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook că a participat la această întâlnire şi a postat şi un filmuleţ de la reuniune.

”O reuniune plină de emoţie astăzi, la Sibiu, cu foştii mei elevi de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”, la 20 de ani de la absolvire. I-am revăzut cu acelaşi entuziasm ca în perioada în care le eram diriginte şi ne-am adus aminte de momentele deosebite petrecute împreună”, a scris Iohannis.

El a precizat că a avut ocazia să cunoască această școală în multiple ipostaze.

„Am fost și elev, am fost și dascăl, am fost și primar și din poziția mea de președinte consider că e un privilegiu să particip la astfel de întâlniri. Sunt foarte bucuros că școala a reușit să țină un nivel foarte bun”, a spus Iohannis în discursul susținut cu această ocazie.

O reuniune plină de emoție astăzi, la Sibiu, cu foștii mei elevi de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, la 20 de ani de la absolvire. I-am revăzut cu același entuziasm ca în perioada în care le eram diriginte și ne-am adus aminte de momentele deosebite petrecute împreună.

Posted by Klaus Iohannis on 1 Septembrie 2017