Ioana Alexandrina Nan, posibil subprefect de Cluj

Ioana Alexandrina Nan, posibil subprefect de Cluj

Stelele par să se alinieze pentru clujeni. Alexandrina Nan, posibil subprefect. a făcut mult bine, a fost de partea adevărului. Fost judecător, a fost cea care a hotărât la nivel de Tribunal, ca autorizatia pentru ferma de pui din Florești să fie suspendată. Membru CSM, a lucrat 25 de ani ca judecător.

Scriam cândva, când eram spate în spate cu Horia Sulea, în lupta cu ferma de pui :

5092/117/2017, urgente. Tribunalul Cluj. 50 000 de floresteni vor aer curat, fara mirosul pestilential oferit in dar, de ferma de pui, in insolventa, in dosar 813/1285/2016.

4.12.2017

Ce se poate spune despre judecatoarea Alexandrina Nan ?

Ca este si va fi un judecator de o probitate morala si profesionala iesita din comun. A facut parte din Consiliul Suprem al Magistraturii. Ea ramane o referinta a ceea ce inseamna excelenta profesionala coroborata cu umanitate. Ca exista incredere in justitie, ca experienta doamnei judecator isi va spune cuvantul, ca lupta unor oameni nu a fost in zadar.

Gemenii, in mod special, reprezinta comunicatorii mesajului. Fie el si Divin. Iata ca, judecatoarea Alexandrina Nan, este chemata sa faca dreptate intre comunitatea floresteana reprezentata prin Primar, si Agentia de Protectie a Mediului Cluj, respectiv Bravinvest SRL, ferma de pui. 

 

N.R. După 4 ani, iată că peste 50.000 de floreșteni respiră aer curat, iar mii de noi locuitori ai floreștiului se bucură de Carrefour Express, Kika, Profi, Mega Inage. indiferent că va fi sau nu subprefect,  Ioana Alexandrina Nan a scris istorie, prin deciziile de mare impact luate.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x