Invata despre importanta somnului si cum te poti regenera prin odihna

bannerClinica Meta Medicina organizeaza ateliere de nutritie, iar primul din acest an este intitulat “Regenerarea prin odihna”. In cadrul acestui atelier, participantii vor avea ocazia sa acumuleze informatii importante despre somn precum si despre importanta desteptarii inainte de rasarit.

“Scopul acestui atelier este de apromova nutritia si educatia de nutritie in cadrul clinicii Meta Medicina. Vom discuta la atelier pe tema de influenta insulinei in compatibilitatea alimentelor, precum si pregatirea dar si testarea proiectului “Gateste cu Laurentiu 365 de zile pe an”. Pentru miercuri seara, vom pregati un chease cake  organic crud, dar vom avea si alte surpize”, declara Laurentiu Cristian Parasca, technician nutritionist.

Atelierul va avea loc, miercuri 8 ianuarie 2014, de la ora 18,00 la sediul clinicii Meta Medicina din Calea Manastur nr. 9A. Participarea la atelier costa 45 de lei, iar cei prezenti nu doar ca vor avea parte de o surpriza culinara, dar vor parasi sala cu un bagaj de cunostinte vitale dar si cu bunadispozitie.

Locurile disponibile la atelierul “Regenerarea prin odihna” sunt limitate, asa ca doritorii se pot inscrie la urmatoarele numere de telefon: 0744622673 sau 0740053561.

Subscribe To Our Newsletter