Intrebare : Oare de ce l-a facut Papahagi bou pe colegul de partid de la PMP, jurnalistul NCN Victor Lungu ?

Citeam prin 2013 ca Adrian Papahagi, un intelectual rasat i-a adresat colegului de la PMP, Lungu Victor  urmatoarele cuvinte :

Du-te-n p… mă-tii, măi boule! Nu mai vreau să aud niciodată de tine, sfertodoct prăfuit, șomer deghizat, lefegiu politic. Ai ticuri de limbaj fesenist: pt tine, intelectualii sunt sinecuriști. Ce sinecură, măi boule, am avut eu în politică? Hai, sictir”, i-a scris Papahagi.

Mi se pare extrem de nasol sa-l faci bou pe un jurnalist, in fond ce are boul, un animal calm, linistit si prietenos, cu PMP si cu jurnalismul ? Lungu nu s-a lasat mai prejos si si-a aratat muschii :

„M-am trezit cu un SMS-ul de la el pe cap. Brusc, fara avertisment sa te trezesti insultat in particular, nu-ti cade bine. A pus capac atunci cand m-a injurat de mama (care este moarta de doi ani). Ori ma duceam sa-i mut imensul cur in suturi spre ceafa, ori, mai bine asa, il arat in toata gonflasenia lui. Intre Ponta si Papahagi nu exista nici o diferenta. Sunt exponentii aceluiasi fesenism trimis sa puiasca in diverse sectoare ale vietii publice. La final sunt la fel: Ponta si-a plagiat doctoratul, Papahagi si-a  plagiat moralitatea pe care o afiseaza”.

Omul pare agresiv, iar zilele astea, dupa articolul de fata, ma gandesc sa cer protectia NATO.

Doar si Alexa a cerut protectia SRI si a politiei. https://www.ziardecluj.ro/jurnalistul-liviu-alexa-fost-avertizat-pe-surse-ca-daniel-metz-cauta-resurse-tara-randul-interlopilor-pentru-represalii-fizice-impotriva-sa-metz-ar-fi-pus-secret-si-detectivi-pe-urmele-lui-alexa-cere-protectia-politiei-cluj-si-sri

Alexa l-a adus pe Lungu  la NCN, probabil datorita calitatilor morale de exceptie ce ii uneste pe cei doi jurnalisti, in lupta cu penalii.Mai ales, ca in 2014, Liviu Alexa vota cu Ponta. https://www.ziardecluj.ro/de-ce-votez-cu-ponta-de-aceasta-data

Se pare ca Daniel Meze s-a simtit bine in platoul NCN, ca in sala de sedinte de la Miscarea Populara, langa un fost sau actual, cine stie?, coleg de partid.

Reactia lui Lungu, pe pagina personala, la adresa mea, devine partial justificata, in lumina celor prezentate, omul preferand deontologic total, sa stea de vorba cu Meze.

„Se crede jurnalist și se tot auto-invită la mine în emisiune la NCN să discutăm chipurile despre Florești. „-spunea Lungu despre mine. Vezi aici

Cat priveste pe (fosta,) colega de partid de la PMP, Elena Udrea, jurnalistul  care musca la cea mai slaba momeala, neavand nimic din abilitatea lui Basescu, poate fi linistit :

”De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Sper să am doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa