19/06/2021

Intre golf si comunitate, la Primaria Floresti

Si a fost 26 Aprilie, data limita de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale. Putem spune deci ca s-a dat startul cursei electorale.

La Floresti,  cea mai mare comuna din tara, cum era de asteptat, competitia e dura. Pe langa actualul primar – Horia Sulea (PNL) se incalzeste, pe margine, intre altii, candidatul PSD, Dinu Criste – zis si Tyson Macedon. Cunoscatorii stiu de unde i se tage porecla. Necunoscatorii sunt invitati sa consulte arhiva  ziarului nostru (HINT – de la Alexandru Macedon la canonizarea lui Tyson)

Vazand el – Dinu Criste – ca munca de primar e grea si solicitanta, ca toata ziua trebuie sa fii, cum e Sulea, ba la o licitatie, ba la supervizarea asfaltarilor, ba in mijlocul copiilor la vreun eveniment, vazand el, Criste, deci, cat efort necesita munca de primar, s-a gandit sa inceapa antrenamentul pentru primarie cu o pauza. Ca atare s-a relaxat la golf. Nu, nu in vreun golf mediteranean ca sa salveze refugiati de la inec, ci pe un teren de golf, cu iarba si crose si masinute.

Acuma, noi nu garantam ca golfareala a fost doar o relaxare ocazionala sau asta e viziunea „duhovniceasca” a candidatului PSD despre munca de primar, anume ca se face pe terenul de golf la intalniri cu „oamenii de afaceri”.

In caz ca s-a gandit ca acolo e biroul primarului, il informam noi ca locul de munca al primarului de Floresti  nu e nici macar la primarie, ci pe teren intre oameni de dimineata pana seara, inclusiv in weekend. Daca nu ne crede, sa se uite la Sulea sa vada ce face el in fiecare zi.

UNA PE ZI – Liviu Alexa si seful partidului sau de buzunar, Horatiu Buzatu

Despre Liviu Alexa si partiduletul de buzunar in numele caruia candideaza pentru Primaria Clujului, avem...

Închide