Intră in joc Divizia Paranormală de pe teritoriul României ?

Exista premizele unui conflict major intern, intre doua blocuri, unitati hotarate sa mearga pana la capat. Romania este a priori.

Dragnea a gresit cand a  spus pana la capat. #rezistentii ar dori sa intre la aspiratie, pe vidul de putere creat.

Romania nu poate merge asa mai departe.

Când se discută despre divizia paranormală este de dorit să nu se amestece activitatea probabilă a acestei divizii, cu activitățile prestate de tot soiul de impostori din aria fonemelor paranormale, dornici de reclamă tv gratuită sau cu aberațiile spuse de indivizii care fac parte din grupul celor 25% cu probleme  psihice, potrivit statisticii realizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care trebuie tratați în clinici de specialitate. În rest, jurnaliști care își dau cu părerea pe teme paranormale; și câte un redactor, ce își dă silința să tranșeze problema existenței enigmaticei divizii paranormale a lui Nicolae Ceaușescu.

Inițiatorii „Departamentului Zero”, unul dorit a nu se subordona nimănui  nu devoalează  acum decât că au extensii în SRI, DGIA, SIE, MAI și STS, membrii acestuia fiind „crescuți de mici în spirit românesc”. De altfel, amănunt extrem de interesant, „nucleul fondator” s-ar baza pe absolvenții Influentei Școli Militare a Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la SIBIU, incluisv pe membrii unei arme cu totul speciale!

Profesorul Bîlcea producea arsuri de grad 4 la peste 500 km distanta. A avut discipoli, pe care i-a pregatit inca din anii 80. Cei care stiu le indic o adresa, strada Horea 75.

In zilele care vor urma, cei care doresc aruncarea in aer a Romaniei, nu vor intelege de ce se simt in permanenta rau si au senzatii de greata. Avertismentul a fost probabil dat deja.

In Romania “sistemul” si “statul de drept”sunt doua notiuni, din pacate opozabile, doua entitati colective aflate fie intr-o complicitate morbida, fie intr-un razboi de uzura,care adanceste prapastia neincrederii dintre cetatean si autoritatile statului.
Manipularea presupune un mecanism de functionare, bazat pe principiul ca victima va fi convinsa ca actioneaza in conformitate cu gandurile si necesitatile sale, fara sa banuiasca, ca “cineva” prelucreaza toate informatiile despre subiect si orizontul sau de interes, realizand profiluri psihologice, caracterologice si arhetipale, care transforma pe oricine, intr-o “carte deschisa”.O aplicatie a facebook este rezervata listei cu prieteni, care isi expun ca intr-o vitrina, ce filme prefera, ce marca de masina, cu ce tipologie de partener se potrivesc, ce muzica asculta, etc.
Urmarind toate aceste date cu caracter personal, pe care le impartasim cu entuziasm in mediul virtual, “sistemul”analizeaza cu rigurozitate si concepe profiluri psihologie necesare campaniilor de propaganda, manipulare si dezinformare. Astfel, niste indivizi interesati sa promoveze idei, produse, programe politice, ideologii, miscari sociale, sindicale etc, au acces in gandurile noastre cele mai intime, putand prezice cu acuratete intentiile si actiunile fiecaruia.

In aceste conditii, la orizontul si asa ingust al politicii dambovitene, se prefigureaza norii negri ai unui razboi, din ce in ce mai fierbinte, purtat cu toate resursele, intre institutiile Statului de Drept, si Divizia Fantomelor Securiste, care au parazitat Romania, timp de 27 de ani.

In conditiile in care, Putin joaca o carte foarte ofensiva impotriva Romaniei si Poloniei, gazdele scutului anti-racheta american, iar slavofilii din PSD-ALDE, au inceput deja un atac concertat impotriva Ambasadei SUA si a Cancelariei Germaniei, ne putem astepta la coliziuni sangeroase…iar lipsa unei opozitii politice, pro-atlantiste, care sa echilibreze pofta lui Dragnea, de a ne arunca in bratele rusilor, va fragilizia cu siguranta,  sansele statului de a-si mentine statutul european si parteneriatul militar cu NATO.

Doar dacă Departamentul Zero, nu va intra în joc. Nu știu decât că simt…

Material informativ : Oreste Teodorescu

 

 Leave a Comment