Inchiriez amanta de ocazie pe timp de criză, panica !

Schimb televizor LCD cu un porc. Ofer diferență. Amanta mea de ocazie, panica, ma costa deja prea scump !

In Italia, sicriele sunt prea putine, dau mai departe, la Suceava, un spital in carantina, ma cac astazi pentru a 3-a oara. Cred ca de frica, ca e numai pranzul. Oricum, ma spal pe maini obsesiv, nu cumva sa ma infectez de la…bă eu sunt idiot, doar nu mă pot infecta de la propriul meu rahat ?

Nu contest ca e periculos virusul, dar paranoia din media e ucigatoare. Numarati in continuare cei in carntina, izolatii si mortii. Da de mai crapa de frica cativa izolati. Asa se rezolva si partea  cu economia si criza.

Ne-am nascut sub Ceausescu, timp in care ne temeam de Securitate. Am trait vremuri in care ne-a fost foame. Iar acum ne-o dau astia cu virusul.

Am inceput sa fac traduceri, ma spal pe maini deja a 20-a oara. Am grija sa si numar. Sa vad ce medicamente lupta cu coronavirusul.  Incep sa ma isterizez, noroc ca imi dau seama. Deschid un site cu milfe, gratis ca no, doar sunt roman.

Cred ca ma prind. Lupta e in mai multe planuri, aici si acum a inceput razboiul in plan mediatic. Cred ca preparatele antidepresive si anxiolitice se vor vinde ca painea calda in urmatoarele zile.

Un sfat : vindeti-va naibii televizorul, sau utilizati-l pe Netflix. Poate fi aproape la fel de periculos ca si coronavirusul. O sa beau 100 de whisky.

Mă duc din nou la WC…

 

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Consiliul Județean Cluj va introduce canalizare în localitatea Aghireșu Sat, comuna Aghireșu

Azi, marți, 24 martie 2020, a fost semnat contractul de realizare a canalizării în localitatea...

Închide