Incepem un razboi nimicitor impotriva coruptiei

Cand va vorbesc acum, Sebastian Ghita este localizat. DNA va incepe in curand, cel mai dur razboi impotriva coruptiei. Sa nu aveti impresia ca ma joc cu cuvintele. Retineti ce va spun si discutam in 3 luni !

Avertizam serios ca in acest razboi, nu avem prieteni de protejat” – afirma una din eminentele cenusii ale luptei anticoruptie. Vor urma 90 zile, in care presa nu  va putea tine pasul cu arestarile.

Ceea ce ati vazut la ultima miscare de strada la Cluj-Napoca a fost doar incalzirea, in ceea ce priveste sprijinul civic in lupta anticoruptie. Piesele grele inca nu au intrat in joc. Iar lingatorii de blide din presa sa se pregateasca, urgia vine si peste multi dintre ei.

„Îi îndemnăm pe toţi reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României”, se arată în mesajul ambasadei USA in Romania.

Dincolo de mesajul american, fiecare stie ce are de facut. La treaba !

10 thoughts on “Incepem un razboi nimicitor impotriva coruptiei

 1. Hai sictir cu fanfaronada voastră. Până acum unde aţi fost hahalerelor, ipocriţilor, demagogilor? La ăştia de la Vocea Clujului mă refer… Sunt după o sticăl de vodtcă, poate nu am citit bine articolul, dar oricum mi-e scârbă de viteji ipocriţi, care se arată abia după ce s-a aşezat praful războiului. Marş.

   1. „Sosuhno” este nume sau prenume? Nu…, este doar indicativul unei cârpe de turnător anonim la „organe”, care prestează sub acoperire în spaţiul virtual pt. bani de seminţe şi ce resturi mai apucă din ce le pică altora din gură. Am detaliat întrun text mai amplu despre jurnalismul de mascaradă, şi despre cârpele şi gunoaiele mediatice =>> bit.ly/2jxrEUa

     1. Asta a fost vreo susţinere, vreun argument de bun simţ, o construcţie logică? Orice fel de explicaţie sau dezbatere civilizată de idei?! Nu! A fost doar o jignire tipică a şatrei de partid, cu organul lor de represiune, poliţia politică numită SRI, manipulare şi control, supraveghere în masă, diversiune şi intoxicare mediatică. Aştept un dialog decent

     1. Pentru ce să mă dai hahaleră „în judecată”? Erau alterate resturile picate ălora din gură şi ai făcut indigestie? Păi fi şi tu mai atent/atentă, data viitoare, când ciuguleşti de pe jos resturi care le pică altora din gură.

Comments are closed.

Subscribe To Our Newsletter

Boc, la fel de lipsit de viziune ca in 2004, iar un om de strategie ca Buzoianu sta pe tusa !

Fiecare oras sau tara, are exact conducatorii care si-i merita. Am observat ce face domnu...

Închide