In Floresti, MIZERIILE UMANE lasa in urma trecerii lor doar…MIZERII!

Pe pagina sa de facebook, in urma cu doua zile, primarul localitatii Floresti, dl. Horia Sulea, a postat cateva imagini cu URMELE lasate de cativa consateni in Parcul „Cetatea Fetei”. Un covor urias de coji de seminte si o banca scoasa din dale.

Astazi, edilul localitatii a mai postat alte doua imagini, de aceasta data de pe strada Tautiului, cu un cos de gunoi distrus si aruncat pe marginea drumului.

VoceaClujului.ro ii vine primarului in sprijin si va arata, voua florestenilor din zona strazilor Cetatii III cu Florilor, O IMAGINE COTIDIANA, pe care, suntem convinsi, ati observat-o, dar nu v-ati sinchisit sa o reclamati Politiei Locale, Sectiei 6 Politie Rurala Floresti, adminsitratiei blocului in cauza sau proprietarului magazinului.

2 martie 2015 001

In spatele Troitei de pe strada Florilor/Cetatii III, intr-un spatiu delimitat si care pana in urma cu un an si ceva functiona un mini-parc de joaca (n.red. numai parc de joaca nu era!), zace o masa si doua banci. Aici, zi de zi si seara de seara, MIZERIILE UMANE CONSUMA ALCOOL LA GREU! NIMENI, DAR NIMENI, NU I-A OPRIT PANA ACUM!!!

2 martie 2015 002

Imaginile sunt concludente!

Acestea sunt imaginile postate de primarul Horia Sulea:

cos de gunoi aruncat

banca scoasa din dale 3

banca scoasa din dale 2

Subscribe To Our Newsletter

„Ziua Mamei” va fi sarbatorita si de copiii Gradinitei „Prietenii lui Mickey”

Copiii Gradinitei "Prietenii lui Mickey" Floresti au organizat vineri, 27 februarie, o mini-expozitie cu ocazia...

Închide