In Floresti, CARREFOUR se grabeste sa deschida inaintea LIDL

Hypermarketurile Lidl si Carrefour au decis intr-un final sa investeasca in Floresti si cel mai probabil pe la inceputul lunii septembrie vor deschide doua puncte de lucru pe strada Eroilor, in partea de sud si cea mai populata a localitatii.

Lidl a achizitionat un teren de aproximativ 4000 de metri patrati pe strada Eroilor, intersectie cu Avram Iancu, langa Sectia 6 Politie Rurala Floresti, si a obtinut din partea Consiliului Local PUZ-ul pentru ridicarea imobilului, iar primarul Horia Sulea a semnat autorizatia de constructie.

Lucrarile de demolare a cladirilor achizitionate pe terenul respectiv se afla in plina desfasurare, LIDl urmand sa amenajeze inca un sens de circulatie pe strada Eroilor, pe o distanta de aproximativ 200 de metri. Hypermarketul LIDL va avea si o parcare de 100 de locuri.

Deschiderea Hypermarketului LIDL va avea loc cel mai probabil in perioada 1-15 septembrie.

Carrefour s-a miscat ceva mai inteligent, cel putin din punct de vedere finanicar, si a preferat sa inchirieze hala de unelte agricole de pe strada Eroilor, zona ROKA PREMIUM CENTER.

16 iunie floresti 2015 042

Astfel, Carrefour a evitat obtinerea de PUZ si autorizatie de constructie, imobilul fiind deja ridicat.

In aceste zile, la hala inchiriata au loc lucrari de amenajare a spatiului si este foarte posibil ca Hypermarketul sa-si deschida portile pe la mijlocul lunii august, cel mai tarziu pe data de 1 septembrie.

De altfel, Carrefour a si inceput recrutarea de personal pentru punctul de lucru din Floresti.

Subscribe To Our Newsletter

Grindina a lovit zona de nord a Florestiului si Manasturul. Zona blocurilor din partea de sud a Florestiului a scapat!

Aseara, in jurul orei 20.00, asupra partii de nord a comunei Floresti - strazile Plopilor,...

Închide