„Imunoglobina”, o noua descoperire stiintifica a premierului Dancila

Criza de imunoglobulina este o problema extrem de serioasa. Tot atat de serioasa a fost si d-na Viorica Dancila, cea mai inteligenta dintre romani, de asta fiind pusa premier. In cursul conferintei de presa, ea s-a referit la imunoglobina, un termen necunoscut pana acum in lumea stiintifica moderna.

Salutam eforturile si managementul romanesc in abordarea problemelor de sanatatate autoimune, cat si determinarea guvernului in rezolvarea lor.

Suntem convinsi ca nu vor precupeti nici un efort, pentru ridicarea Romaniei pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres, poate chiar europene.

Imunoglobina, reprezinta poate, rezolvarea problemelor cu care se confrunta sistemul medical romanesc, alaturi de celelalte masuri fiscale, de o inteligenta aparte, care dau roade deja.

Suntem mandri ca suntem romani, cu drepturi depline in CE, reprezentati fiind de adevarate somitati in relatia cu statele membre. Conferinta de presa ne-a conferit viziunea viitorului de aur al Romaniei, de adevarat motor al Europei, exportand totodata, cele mai luminate minti in spatiul comun european.

Cei ramasi, incercam sa ne revenim cu…imunoglobine.