Ilan Laufer : Se oferteaza familia mortului cu 3 – 4000 de lei să spună că a murit de COVID

Ilan Laufer :

În ultima săptămână am primit informații din mai multe surse credibile și diferite, conform cărora există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19.

Ne aflăm în situația în care numărul deceselor bolnavilor cronici din România a explodat, la nivel de genocid, din cauza transformării spitalelor normale în spitale COVID-19, și a faptului că acestora nu li se acordă tratamentul necesar, așa cum prevede Constituția. Este un abuz fără precedent!
În România mor oameni cu zile din cauza faptului că nu au acces la tratament în timp util, în timp ce spitalele COVID-19 sunt pe alocuri goale sau, în „cel mai bun caz”, majoritatea au pacienți asimptomatici. Spre deosebire de România, în SUA dacă ești testat pozitiv nu te bagă nimeni în spital cu forța.
Este o încălcare gravă a Constituției, respectiv a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români!

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Medicii încep să spună adevărul : răscoală la Spitalul Colentina !

"În situaţia actuală, după depăşirea vârfului pandemiei, în care există o răspândire comunitară a virusului,...

Închide