Ieșirea din MATRIX

Vocea Clujului va desființa complet, 4 luni de zile, stirile legate de politica, dar si de numarul de morti legate de COVID-19. Vom incepe să promovăm muzică și lifestyle, medicină și spiritualitate.

Matrix sau The Matrix este un film științifico-fantastic regizat și scris de frații Wachowski și lansat în 1999 pe marile ecrane. El are ca temă principală ideea că oamenii trăiesc într-o lume virtuală, creată de inteligența artificială, în urma războiului purtat între oameni și mașini.

Nu jucăm în acest film. 

Toate știrile legate de politică vor fi considerate advertorial.  Deci, cine doreste sa se auda sau sa spuna ceva legat de politic/imagine, va fi taxat pe publicitate. Iată și de ce :

 

Într-o perioadă în care încasările la buget au scăzut dramatic, guvernul Orban oferă 200 de milioane de lei presei în următoarele patru luni, în cadrul unei campanii de informare. Măsura se dorește a fi una de sprijin pentru acest domeniu, dar, de fapt, banii provin de la o altă instituție. Surse guvernamentale au confirmat pentru Europa Liberă că banii au fost transferați recent în fondul de rezervă al Executivului de la ANCOM și că din ei se vor face plățile către mass-media, arată site-ul europalibera. 

 

 

Guvernul Orban decide pe 16 aprilie să aprobe prin Ordonanță de Urgență bugetul ANCOM, o premieră ținând cont de faptul că bugetul instituției trebuia votat în Parlament. Pe lângă aprobarea bugetului prin OUG, se transferă la bugetul de stat aproape 700 de milioane de lei din rezervele ANCOM. Conform datelor oficiale, Autoritatea se afla pe excedent și avea în conturile sale peste 1 miliard de lei.

În urmă cu trei zile, pe 28 aprilie, în agenda oficială a premierului Ludovic Orban apare o întâlnire de la ora 9 dimineața cu Sorin Grindeanu, președintele ANCOM. Ea precede întâlnirea de la ora 11 cu reprezentanții structurilor asociative naționale și locale din media.

Surse guvernamentale au declarat pentru Europa Liberă că premierul l-a informat în acea întâlnire pe Sorin Grindeanu că va lua 200 de milioane din cele 700 de milioane primite de la ANCOM pentru campania menită să ajute mass media.

Cum se vor împărți banii de la Guvern

Campania Executivului va dura patru luni și se va desfășura printr-o aplicație informatică dezvoltată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și gestionată de Secretariatului General al Guvernului. Banii pentru televiziuni vor fi împărțiți în funcție de rating, pentru online în funcție de numărul de afișări și vizitatori unicii, iar pentru presa scrisă în funcție de tiraj. Cele 200 de milioane de lei se vor împărți astfel:

  • 55% pentru televiziuni (47% naționale și 8% locale), 23% pentru publicațiile online, 12% pentru posturile de radio (8% național și 4% local), 5% pentru presa scrisă (ziare, reviste, periodice), 4% pentru outdoor, 1% pentru creația materialelor campaniei.

Subscribe To Our Newsletter

Breaking News : Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Dr. Buttar, Shiva si Mikovits cer arestarea dr. Anthony Fauci, în timp ce criza continuă...

Închide