19/06/2021

Hrușcă, luat prin surprindere de zăpada din România

Contactat telefonic, Atotcolindătorul românilor, Ştefan Hruşcă, s-a declarat surprins de căderile masive de zăpadă, care au paralizat partea de sud a României: „Cum?? Nu se poate aşa ceva! Vă daţi seama câţi bani pierd eu?? Îmi vine să-mi dau cu frunza de mălin peste cap când mă gândesc ce-am ratat! Acum sunt în Filipine… am auzit de la un creştin că ţara asta e unul dintre cei mai mari producători de ler din lume. Cre’că o să iau o covată… cât să-mi ajungă aşa pentru două-trei ierni!”.

Hruşcă a ţinut să menţioneze că va încerca să îşi ia un bilet cât mai repede spre România pentru a putea profita de ultimele zile de iarnă „Cu chitara în spinare am să încerc să ajung poimâine în ţară. O să-l sun pe Ştefan Bănică Jr. să facem un concert împreună la Arenele Romane. Cred că adunăm lejer vreo 7-8 mii de români nostalgici după sărbătorile de iarnă”. Rapsodul a mai ţinut să precizeze că, în perioada periplului asiatic va munci câtilin pentru conceperea unui nou album de colinde, inspirate din folclorul filipinez, atât de similar celui românesc.

În ceea ce-i priveşte pe clienţii colindătorului-şef al României, aceştia s-au declarat încântaţi de perspectiva participării la un astfel de mega-concert de colinde „Iarna asta am ratat toate cele 20 de concerte care au avut loc în Bucureşti. Dar Dumnezeu şi-a adus aminte de mine şi mi-a dat posibilitatea să-l aud live pe acest zeu al spiritului iernii. Pentru mine soarele răsare doar în acordul mirobolantelor colinde hruşciene!”, a declarat lin un meloman al cântecelor tradiţionale de Crăciun.

IndisPOZIȚIA COPILULUI

Scriu cu mare scârbă acest text. Am fost la film  acum două zile și de...

Închide