23/10/2020

Hotii de lemne prinsi cu mascatii.

S-au tras focuri de armă sâmbătă seară în Argeş. Jandarmii şi pădurarii au prins mai mulţi hoţi de lemne. Ca să scape, hoţii au chemat tot satul, iar jandarmii, copleşiţi de mulţimea venită cu drujbe, coase şi topoare, au chemat întăriri şi au tras cu arma. Un tânăr a avut nevoie de spitalizare. Spiritele au fost potolite doar de mascaţi.

În pădurea de lângă satul Păuleasca, comuna argeşeană Mălureni, mai mulţi oameni au fost prinşi la furat de lemne de patrula de jandarmi şi de pădurari.
Ca să scape, hoţii au dat alarma-n sat. Zeci de rude şi de prieteni au venit în pădure. Depăşiţi numeric, jandarmii au chemat întăriri.Scandalagiii au încercat să-i lovească cu maşina pe oamenii legii, moment în care jandarmii au ripostat cu arma.

De la Piteşti şi Curtea de Argeş au ajuns la Păuleasca mai multe maşini de mascaţi, jandarmi, poliţişti şi un procuror. Hoţii au început să filmeze cu telefoanele, acuzând forţele de ordine că au intervenit violent.

Scandalul a continuat aproape 2 ore. Cei prinşi la furat au trecut apoi la ameninţări.

În lupta cu jandarmii au fost scoşi la înaintare şi copiii.

În urma conflictului, un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital cu câteva leziuni, fără traumatisme grave.

La Păuleasca trăiesc aproximativ o mie de oameni în cel mult 300 de gospodării. Nu e prima dată când ies cu topoarele la poliţiştii şi jandarmii care îi prind la furat de lemne.

Deocamdată nimeni nu a fost reţinut, dar s-a deschis un dosar penal pentru furt şi ultraj.                                                                                                                          STIRI.TVR.RO/

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Te plimbi prin spatiu cu Google Street View.

Orice persoană conectată la internet poate explora virtual, prin intermediul Google Street View, Stația Spațială...

Închide