Horia Sulea: „Si cu riscul de a scoate oamenii in strada, dar tot aduc RATUC in Floresti”

Horia-SuleaPe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Floresti ce a avut  loc in februarie anul curent, la unul dintre puncte, arare un proiect aduce unele modificari la H.C.L. nr. 3 din 24 ianuarie 2013, privind aprobarea introducerii, dezvoltarii si extinderii sistemului de transport public local la nivelul localitatilor Floresti, Tauti, respectiv Luna de sus, cu operatorul de transport public RATUC Cluj.

Ar fi cineva care se opune in ce priveste venirea Ratuc in Floresti, nu pot sa va dau nume, dar pot sa va asigur de faptul ca Ratuc vine in Floresti si o sa lupt pentru asta pana in panzele albe. Chiar si cu riscul de a iesi cu oamenii in strada, dar tot aduc Ratuc la Floresti”, a declarat Sulea Horia.

Este momentul adevarului. Va reusi sa mobilizeze Sulea Horia florestenii ?

Pe site-ul de socializare facebook, se anunta un miting  in 8decembrie, care aduna pana la incheierea redactiei, 101 persoane.( n.r.), in numai 24 de ore.

Este un moment al adevarului pentru primarul florestiului. Participand la miting in fruntea florestenilor, isi va legitima pozitia ca Primar. (primul om al urbei).

In caz contrar, ca si in cazul Uioreanu, se va pune problema daca numai promite; sau si face ce si-a asumat public.

Surse : time4news, cluj-am

 

Subscribe To Our Newsletter

Respectele mele, Horia Sulea si Emil Boc

Interventia Asociatiei de Transport Public metropolitan in procesul Fany- Consiliul Judetean Cluj este una din...

Închide