Horia Sulea : Sa ne luam soarta in maini !

pompieri

La Floresti exista interes pentru gestionarea situatiilor de urgenta. Si nu a fost nevoie de drama de la Colectiv, ca sa se trezeasca si administratia de la Floresti.

Spre deosebire de Prefectura Cluj, unde intrarea/iesirea a fost deseori dificila din cauza SUV-urilor parcate in fata, intrarea in Primaria Floresti beneficiaza de parcare pentru oricine.La Cluj, in strada, s-a strigat pentru pompierii care si-au riscat vietiile in colectiv.

Colaborarea cu scotienii care au interes in gestionarea incendiilor dureaza de 4 ani. E mai bine sa previi decat sa tratezi. Iar moartea nu beneficiza de tratament.

Remiza ISU este un vechi proiect al unui om cu mult inaintea vremurilor. Tinut pe tusa de multi impostori, primarul Horia Sulea are in schimb sustinerea oamenilor. Al celor care il aleg. Pentru care lupta.

Pe pagina sa de facebook, doar cateva randuri :

 

Este timpul sa ne luam soarta in maini si sa fim pregatiti pt a face fata oricaror situatii ivite. Nu trebuie sa ne plangem si sa asteptam cu mana intinsa, ci prin noi insine sa ne luam soarta in maini si, sa fim constienti ca cei multi conteaza pe ajutorul nostru in situatii critice. Florestiul a devenit un etalon national al Serviciilor de Voluntariat pentru Situatii de urgent. Zilele acestea, la Floresti, se afla un grup de inimosi pompieri voluntari scotieni, care, prin intermediul Blythswood Romania, au donat cinci masini de pompieri unor UAT din Transilvania. De asemenea, zilele acestea vor avea loc in Floresti o serie de cursuri de pregatire si ample exercitii de antrenament pentru pompierii voluntar, activitati asistate de reprezentanti ai ISU. Iar colaborarea UAT Floresti cu pompierii voluntari scotieni va continua cu o serie de surprize placute.

Acest Om reprezinta cu adevarat modelul de luptator, care nu stie ce inseamna compromisul. Acum cateva zile, l-am simtit necajit. Drama de la colectiv nu a putut-o nicidecum digera.

Seara tarziu, am vazut lumina in biroul sau din primaria Floresti.Am auzit acordurile unei piese, acea piesa din colectiv ” The day we give in/Is the day we die”. Avea lacrimi in ochi. Nu m-a vazut.

Stiu ca e genul de luptator care nu va ceda in fata masinii de diversiune comuniste.

Am salutat portarul cand am iesit. Nu am avut curajul sa ii iau interviu primarului Horia Sulea, pentru prima oara…

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Dogareii nu au putut confisca Miscarea de la Cluj

Solicit in mod oficial Ambasadei USA monitorizarea evenimentelor de la Cluj, in contextul prezentei Rusiei...

Închide