Horia Sulea catre Parlament : Aveti de ales intre Victor Ponta si Romania !

horia sulea 44

Ne vom aminti cu siguranta de emisiunea lui Tavi Hoandra de la Realitatea TV.

Simplitate, barbatie, bun gust si demnitate romaneasca. O tinuta de veritabil cetatean al Romaniei, care salveaza ceva din meschinaria si mizeria clasei politice post comuniste, a fost demonstrata de primarul din Floresti, Horia Sulea.

A vorbit simplu, fara sa epateze. Fara mandrie prost inteleasa, tipic comunista. Dar ferm. Tratand cu respect si seriozitate problematica complexa geopolitica, trecand fara efort la probleme de administratie. A evidentiat in contextul crizei europene politica de stabilitate promovata excelent de BNR. A aratat ca prin intrarea RATUC in Floresti, 35.000 de floresteni au posibilitatea sa ajunga unde doresc.

A evidentiat pericolul neimplicarii guvernului in aglomerarea de pe  E60, arata,  importanta strategiei pe transport, intre Bucuresti -Cluj-Budapesta, pe DN1.

Un adevarat roman, care a aratat cu finete e drept, mizeria morala in care se scalda actualul guvern, dispretul comunistilor fata de cetatean, manifestat flagrant.

A demonstrat prin atitudine si fapte, ca sprijina politica americana in Romania nu numai la nivel declarativ, ci prin modelul anticoruptie promovat constant in cariera sa politica si administrativa de la Floresti. Un model de maxima convergenta ideatica cu cel al d-nei Laura Codruta Kovesi.

Aratam in mai anul curent ca presedintele K.W. Iohannis, il va remarca pe Horia Sulea. Si acest fapt s-a intamplat.

Pentru mine este clar, ca romanii abia acum realizeaza uriasul potential uman de care dispunem.

Modelul Horia Sulea, este viitorul pe care il asteptam cu totii.

Romanii sint dezamagiti de intreaga clasa politica. Romanii si-au pierdut orice speranta de mai bine. Nici macar Presedintele Iohannis nu poate face vraji. Nu putem schimba clasa politica peste noapte. Nu putem sa arestam toti politicienii. Nu putem sa-i izgonim din tara. Tinerii politicieni se dovedesc mai perversi decit cei vechi uneori. Viorel Ponta o dovedeste din plin.

Acum cateva zile, a luminat steaua de la Bethleem. Iar cel care a anuntat schimbarea, este un om din popor, asa cum au anuntat profetii.

Emisiunea a avut cred darul de a verifica daca Horia Sulea are charisma necesara pentru urmatoarea pozitie de la Bucuresti.

Antologice raman vorbele adresate Parlamentului : Aveti de ales in Victor Ponta si Romania !