Horia Sulea candideaza la un nou mandat de primar al Florestiului

Primarul localitatii Floresti, dl. Horia Sulea, a participat joi seara la emisiunea Stiri de Cluj LIVE (stiridecluj.ro) in cadrul careia a anuntat ca va candida la un nou mandat de primar.

Moderatorul emisiunii, Delia Carbune, l-a întrebat daca sunt adevarate informatiile care circula prin mediile politice si care spun ca este interesat de un nou mandat in fruntea Primariei Floresti. Primarul Horia Sulea a raspuns afirmativ si si-a expus motivele deciziile de a mai candida la Primaria Floresti.

Doresc să mai candidez pentru a-mi termina proiectele. Azi, cel mai important proiect este centura de ocolire pe partea de sud și mai ales datorită faptului că are mult mai multe implicații decât acel drum de legătură între Florești și Cluj-Napoca. Azi nu există un drum de legătură între Valea Gârbăului și vatra satului, altul decât nodul N și DN1. Nu are rost să mă gândesc ce am moștenit, nu are rost. Am pierdut un an și jumătate pentru a plăti datoriile. 

Clar nu am făcut destul, pentru că niciodată nu poți să satisfaci dorințele tuturor. Am făcut mult din programul meu electoral din 2012. Aș fi fost extraordinar de încântat dacă anul acesta nu ar fi trebuit să trec toate investițiile în derulare pe investiții multianuale, pentru că nu mi-am putut asuma riscul să rămân fără finanțare, pentru că atunci nu mai candidam.

horia sulea 15

Una peste alta, în linii mari, cred că am făcut mult din ceea ce am promis. Încep lucrările la liceu. O instituție școlară cu 42 de săli de clasă, laboratoare, sală de conferințe și terenuri. Începe construcția la grădinița de pe strada Ioan Rus și continuăm cu asfaltările. Sper ca în acest an să stăm bine cu încasările, pentru a face asfaltarea celor 19 străzi. 

Pentru liceu am prins 7 milioane de lei, din care vom termina construcția la cheie, iar sper ca restul până la 8 milioane să îl dea Ministerul Educației, pentru dotări și mobilier”, a afirmat primarul Horia Sulea.

sursa: stiridecluj.ro