Horia Șulea are nevoie de un purtător de cuvânt, nu mai merge așa !

Politica mare se face cu o echipă de oameni puternici, nu de yesmani. Horia Șulea este o personalitate politică puternică, având unele trăsături de masculinitate comportamentală, care-l fac unic în politica românească. Aflat în zodia Balanței, Horia și-a depășit de mult mentorul, Marius Nicoară. Nu toti scorpionii sunt Traian Basescu.

Floreștiul se apropie de 60.000 de suflete. Nu poti să lucrezi cu acelasi aparat. Mesajul trebuie adaptat unui Floresti al intelectualilor, dar care sa fie perceput in egala masura de ceilalti in mod ferm si clar. Scanteia artistica de creatie a omului Horia este umbrita de un mesaj transmis in mod cazon, pe principiul am destule fapte ca sa ma votati. Desi nu asta este firea acestui om.

Oamenii de informații ai lui Horia ar trebui sa nu transmită mesaje. Poate că un intelectual rasat ca Octavian Iacob, ar fi o solutie, daca Tavi ar putea duce cate are pe cap. Din vechii PNL-isi, poate unul singur ar fi de adus in staff-ul de campanie. Eu, personal, as aduce o persoana pe masura sensibilitatii actualului primar. In lumea presei, greu. Sclipirile de geniu ale lui Otrocol ar fi formidabile. Codin Samoilă, este un titan, dar care se joacă. Cand vrea sa scrie, se ascunde Tavi Hoandră. Eu, am îmbătrânit prematur.

Rares Bogdan – Horia Șulea este viitorul PNL

Dacă ar fi liberă, poate Luiza Ionescu ar fi potrivită. Pe sensibilitatea sufletului lui Horia, atat de „talharit” de niste cazoni, ciocoii infometati energetic ai timpurilor noastre.

„Uneori, nu vreau să gândesc nimic sau să înțeleg ceva! Vreau doar să simt, să mă simt cu totul. Detașată de tot, să-mi trăiesc adâncul, să mă las pierdută în universul sentimentelor, să mă las în vâltoarea tăcerilor din piept! Să-mi trăiesc adevărul, dar și provocările. Să las vântul să-mi șoptească în păr furtunile sufletului meu, să mă găsesc, să mă redescopăr! Mă uit dupa ceea ce strălucește ascuns și modest. Acolo frumosul e nuanțat.
Să vrei perfecțiunea te poate face să pierzi. Îmi spun să las himerele și să adulmec parfumul esenței care vine din amănunte.Privesc un om frumos fizic la modul mai atent și admirabil. Dar ceea ce îmi face inima să tresară sunt aspectele pe care le descopăr în caracter. Da, caracterul mă excită. Fizicul frumos rămâne doar o haină uitată, atunci când nu poartă farmecul unui caracter pe măsură.
Îmi împachetez visurile într-o valiză! Plec cu ea în altă parte, unde alţii văd deșarte! Îmi călătoresc dorinţele pe zâmbetele sufletului! Și-mi desfac bagajul unde timpul îmi descifrează simţirea!
Uneori, prind zorii mai târziu, mă las purtată de stele și de lumina gândurilor. Mă curtează luna. Și-mi dă târcoale nerăbdarea care-și asumă dorințe. De aceea mă mai scald în zori târzii, mă cutreieră ploi senine.
Stai, armonie, la mine în suflet și mângâie-mă cu petala ta! Îmi cântă glasul tău cu sunet de mătase. Nopți pe buze, nopți blânde cu scâncet și acorduri… Nopți în cuvinte și-n tăceri… ferecate în depărtare. Zâmbesc momentelor de tăcere și cuvintelor scrise. Rânduri și ceai… timpul e liniștit.”
Luiza I.

Subscribe To Our Newsletter

Cine va putea ridica tot gunoiul din Florești ? Strictprest cu siguranță nu, din 2 iunie !

Surse indică faptul că o asociere formată din Ave Bihor și RDE Hargita va asigura...

Închide