Horia Sulea a intervenit in cursul noptii in problema apei potabile

Asta noapte, la ora 23:30, Horia Sulea s-a deplasat personal la o statie de pompare a apei cu probleme. Mentionam ca in cursul noptii trecute, la statia de pompare, era un echipaj format din 2 persoane, o persoana de la AMC,(aparatura masura si control) si inca un angajat al Companiei de Apa. Primarul Florestiului l-a sunat pe directorul Companiei de Apa, care a revenit cu apel la ora 00:30, mentionand ca situatia pompelor  d.p.d.v. tehnic este buna. Horia Sulea a mentionat ca situatia de instabilitate a pompelor se datoreaza si celor 4 caderi de tensiune survenite in cursul zilei de ieri. 

Astazi, am luat legatura cu domnul Croitoru, sef Departament comunica al Companiei de Apa, care a raspuns extrem de prompt intrebarilor puse.

Acesta a aratat ca in urma unei avarii produse si remediate in cursul zilei de ieri pe strada Florilor, una din statiile de pompare a intrat in avarie. Echipa de automatizare lucreaza in momentul de fata la remedierea situatiei. regimul de avarie afecteaza atat satul Tauti, dar si un numar  extrem de mare  de apartamente.

Subscribe To Our Newsletter

Razii cu efective si logistica de amploare ale Politiei pe santierele din Floresti !

Se pare ca cei certati cu legea, nu inteleg ca nu mai pot fura in...

Închide