Horia Nasra despre Mihai Seplecan

MihaiTSD consideră declarațiile recente ale histrionului politic Mihai Seplecan, privind Spitalul Clinic CFR Cluj simple elucubrații lipsite de discernământ.

„Acest Dinu Păturică al politicii someșene, echipat uneori cu pantofi și curea din piele de crocodil, expert în orice problemă a județului dar fără vreun CV afișat public, pentru a-i înțelege celelalte competențe în afara organizării galelor de K1 sau a evenimentelor matrimoniale de proporții dar eșuate, emite judecăți de valoare oricând, oricum și despre orice. Astăzi, în evantaiul expertizei domniei sale în ORICE a opinat prin dezinformare și despre Spitalul Clinic CFR Cluj uitând că în madatul guvernamental al noului său șef, Emil Boc, PDL a ordonat închiderea a 67 de spitale, la 1 aprilie 2011, printr-o Hotărâre de Guvern” a declarat dl. Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

TSD, înainte de orice alte considerații politice îl invită pe tânărul președinte de weekend Mihai Seplecan să scrie după dictare, în prezența presei, măcar o pagină A4 despre subiectele pe care le trimite presei și le semnează.

Biroul de Presa

PSD Cluj

Afaceri de partid 2014

"Rotercom Prestige": firma parlamentarului Ionel Arsene a tras ţepe cu bilete la ordin şi prin...

Închide