Horia Eugen Cristea, adun români pentru un proces colectiv împotriva Chinei

Este prea mult ce se intamplă. Scopul vietii mele, de la reintoarcerea in Romania, a fost sa imi vad copilul in Germania si sa imi ajut tara, cu ce am invatat acolo.  Drept ca mi-au placut si femeile, dar nu asta e subiectul. Persoanele doritoare sa participe la procesul colectiv să mă contacteze pe email sau telefonic.

Cu partea care mi se cuvine din despagubiri, vreau sa construiesc spitale, sa generez un puternic curent antidrog.

Am plans pentru Suceava mea draga. Ma doare urat, ca la Colectiv. Acum nu mai ies in strada, vreau banii pentru Romania mea draga. Sa le fac case celor saraci care le e frig.

Vrem să stim realitatea, suntem cativa oameni caliti in duritatea unor vieti, in care virusul a fost o problema zilnica, pentru unii. Suntem ciudati, nu ne e frica de moarte.

Avocatul american Larry Klayman şi grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, şi generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanţii cer despăgubiri de 20 de trilioane de euro autorităţilor chineze, pe care le acuză că au „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masă, scrie businesstoday.in.

Klayman şi reclamanţii au susţinut, de asemenea, că medicii şi cercetătorii chinezi care au vorbit despre coronavirus şi „au tras un semnal alarma către comunitatea internaţională” au fost „reduşi la tăcere”. Ei au adăugat că atât de mare a fost disperarea generalului maior Chen Wei de a se salva de noul coronavirus, încât şi-a administrat personal şi altor şase membri ai echipei sale un potenţial vaccin care nu a fost încă testat.

Subscribe To Our Newsletter

Breaking News : Cum stopăm epidemia de COVID inteligent și repede, în atenția Guvernului !

Introducerea notiunii de spital acasa dupa testare si confirmare infectie COVID,deziderat unic in evitarea inutila...

Închide