Horea Uioreanu propune eliminarea geamurilor de la autobuzele Fany

uioreanuIn lipsa aerului conditionat, mentionat expres in atribuirea contractului firmei Fany ca si obligatoriu functional, presedintele Consiliului Judetean, Horea Uioreanu propune ca in timpul codului portocaliu si galben de canicula, autobuzele firmei Fany care nu au instalatia de aer conditionat functionala sa circule doar cu parbrizul si luneta, celelalte geamuri care oricum nu se deschid sa fie scoase cu totul.

Totodata, pe perioada caniculei, fiecare autobuz Fany va fi dotata cu personal sanitar, care va acorda primul ajutor in caz de nevoie celor care nu suporta canicula. Personalul sanitar va fi angajat de Consiliul Local si va fi detasat pe perioada caniculei catre firma Fany.

Oficialii firmei Fany au declarat ca aceasta solutie o gasesc ca acceptabila, fiind practicata si in India in mod obisnuit. Calatorii ortodocsi si greco-catolici vor primi ca si compensatie, dreptul la meditatie in fata unei urne de vot, care va fi amplasata in Cetatea Fetei.

Cei nemultumiti, nu au decat sa-si cumpere locuinte in Cluj-Napoca, sau daca insista sa ramana in Floresti, masina. Consiliul Judetean se obliga din mandatul viitor, sa asigure toate cele necesare, pentru ridicarea satului Floresti si mai ales a transportului spre Cluj, pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie.

Daca totusi solutia nu va functiona, se vor construi doua spitale de urgenta in Floresti, care vor prelua de pe traseu, pacientii doborati de canicula.

Consemneaza Pacala Ion

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. In realitate, ziaristul a facut nevroza, nestiind ce sa injure mai intai : mirosul pestilential provenit de la ferma lui Cobarzan, canicula ucigasa, sau faptul ca a votat schimbarea . Odata cu regionalizarea, Florestiul va fi o provincie a Indiei, ca oricum,  spre o economie de acest tip suntem condusi.

Poza de la prietenul Codin Samoila, www.florestistiri.ro

 

Subscribe To Our Newsletter

Scrisoare deschisa lui Horea Uioreanu, Horia Sulea si Emil Boc

V-am votat. Horea Uioreanu a facut angajari masive, in scopul imbunatatirii echipei de la Consiliul...

Închide