Hainele cele noi ale imparatului PSD de Floresti

The Emperor s New Clothes by Hans Christian Andersen

Intr-un interviu acordat redactiei de catre domnul Remus Lapusan, acesta declara ca a trimis 4 oameni la „incalzire”, pentru competitia cu Horia Sulea. Sperantele sefului PSD sunt sa aiba 7 consilieri(n.r. cifra fatidica!), in noul consiliu local.

Cat despre Petrică Costin, directorul general al ONCOS, acesta nu face politica, dupa declaratia domnului Remus Lapusan.

La ora actuala, starea PSD Floresti este de analiza. Analiza rezultatelor, a sediului,  probabil. Vazand starea de asteptare, am pus si eu intrebarea daca PSD nu vrea sa-l sprijine pe Horia Sulea. Raspuns inteligent : Horia Sulea a trecut la PSD ? Si cu distractia de rigoare.

Dincolo de varza din organizatia Floresti a PSD, remarc totusi seriozitatea abordarii din partea domnului Lapusan, care, in Floresti, se pare ca are carti extrem de proaste.

Ca o metafora, sa ne amintim de basmul cu hainele cele noi ale imparatului. La un moment dat, probabil cel al alegerilor, un copil, simbolul adevarului va striga: Imparatul e gol !

Asta daca, dupa analiza, va fi aruncat intr-o lupta inegala, spunem noi, un imparat de la PSD. Cu sau fara haine noi, luate imprumut de la Dragnea. Cu binecuvantarea ortodoxa a prefectului Vuscan, pe principiul „La vremuri noi, tot noi !”.