Gunoaiele astea imputite introduc la loc taxa de poluare

Cand spui PSD, spui minciuna si impostura. Atata pot, atata fac. Astia sunt, niste infractori  cu diplome. Ne-au promis ca niciodata pe guvernarea loc nu va fi taxa de poluare. Acum, ne-au dat-o. Si la cei care nu i-am votat. Dar ma bucur ca au luat-o si cei care i-au votat.

Dupa ce l-au injurat pe Tariceanu, Boc, Ponta, Ciolos, iata ca vine randul lui Tudose, daca apuca cu guvernul lui taxa. Pentru siguranta, unii il vor injura pe Dragnea.

Preşedintele Adiminstraţiei Fondului de Mediu a dezvăluit că se lucrează la reintroducerea acestei taxe. Posibil sa fie gata chiar anul acesta. 150 milioane de euro pe an, atât adună în buget Administraţia Fondului de Mediu din taxa de timbru încasată de la şoferi, arata digi24.ro. Din banii respectivi, instituţia finanţa programul Rabla, atât pentru maşini clasice, cât şi pentru maşini electrice. Şi tot de acolo se finanţau alte proiecte de mediu. Anul acesta, însă, bugetul a rămas fără aceste sume, după eliminarea timbrului de mediu. Odată scăpaţi de această taxă, românii au adus şi mai multe maşini second-hand din import. Peste 350.000 de autoturisme din vestul Europei au fost aduse în ţară în primele nouă luni ale anului, cu 70% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Iar estimările sunt că până la final de an vom ajunge la 500.000 de maşini la mână a două importate.

Potrivit șefului Administrației de Mediu, un procentaj de 71% din autoturismele înmatriculate anul trecut aveau peste 10 ani vechime, ceea ce reprezintă o provocare în special pentru calitatea aerului din marile orașe.

Poporul multuimeste din inima intregii echipe conduse de tovarasul Dragnea, care a facut Romania de nelocuit.

 

Subscribe To Our Newsletter

Viktor Orban, limba viitorului in Romania este numai limba romana !

Tovarase Orban, sunt satul de indicatiile pe care mi le dai. Da-le neamului tau, urca-ti...

Închide