Grupul de firme al familiei Cobarzan sunt supuse unei analize de risc de catre fisc

Spuneam candva ca va fi o toamna fierbinte. In viata, buturuga mica rastoarna carul mare. Am fost insensibil la toate presiunile efectuate asupra mea, din diverse medii politice. Iar Amareto Impex, Amareto Prodimpex, Bravinvest si Vialin Invest, vor fi supuse unei analize de risc.

M-am facut ca nu observ legaturile intre politic si economic. Am avut curajul si nebunia, sa ma opun oricui a incercat sa favorizeze nerespectarea legii. Nu mi-a pasat ca la mitingul din fata de la APM, au participat 16 femei si 4 barbati, poate unii dintre cei care au dorit sa vina, fiind opriti de oameni pe functie. Toate la timpul lor, dragii mei.

Am spus si o cred ca nu respect unii politicieni, deoarece am extrem de multe date despre legaturile lor cu lumea interlopa, cu parte din serviciile Statului aservite economic. Poate au obtinut favoruri si diplome, tocmai prin intermediul celor care astazi, sunt in vizorul DNA.

Am preferat sa pun punct oricarei relatii, pentru a putea merge inainte. Batista pe tambalul fermei si al gunoaielor din Floresti nu o mai poate pune nimeni. Chiar daca se cred, unii politicieni,  in megalomania lor, deasupra legii.

Iata ce raspuns am primit, azi, de la ANAF :

snapcrab_noname_2016-9-27_17-31-32_no-00

snapcrab_noname_2016-9-27_17-31-43_no-00

Art. 121: Selectarea contribuabililor/platitorilor pentru inspectie fiscala
(1) Selectarea contribuabililor/platitorilor ce urmeaza a fi supusi inspectiei fiscale este efectuata de catre organul de inspectie fiscala competent, in functie de nivelul riscului. Nivelul riscului se stabileste pe baza analizei de risc.

voi reveni cu siguranta

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

A plecat dintre noi Ioan Gyuri Pascu

„Bănuiesc că au fost momente în care am fost posesiv. Fiecare are bucuriile lui, tristeţile...

Închide