Germania, ingenunchiere in fata lui Erdogan? Ausländerfeindlichkeit ?

CHEMNITZ, GERMANY - AUGUST 27: Right-wing supporters hold a banner that reads "Criminal Foreigners Out" at a right-wing protest gathering the day after a man was stabbed and died of his injuries on August 27, 2018 in Chemnitz, Germany. A German man died after being stabbed in the early hours yesterday following an altercation, leading a xenophobic mob of approximately 800 people to take to the streets. Today left-wing and right-wing groups of over a thousand people each confronted each other as riot police stood in between. Police announced today they have arrested a Syrian man and an Iraqi man as suspected perpetrators of the stabbing. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

 

Germania comite un alt gest prin care se descalifica. In care arata ca nu da doi bani in practica pentru drepturile si libertatea presei. Fara. comunitatea turca, care a pus umarul la reconstructia Germaniei dupa razboi, nu stim cum ar fi aratat Germania azi. Iata si raspunsul pentru un om care traieste de 36 de ani in Deutschland

În timpul unei conferinţe de presă cu participarea lui Erdogan şi a cancelarului german Angela Merkel de pe 28 septembrie, Yigit – care purta un tricou cu mesajul „Libertate pentru jurnalişti în Turcia” – a fost evacuat din sala în timp ce Erdogan zâmbea pe podium, scrie dpa.

Ertugrul Yigit, în vârstă de 60 de ani, a declarat pentru dpa că a primit vineri o notificare scrisă că va trebui să părăsească Germania de bună voie până la 22 ianuarie 2019 sau riscă să fie deportat.

Yigit, un critic vocal al lui Erdogan care a trăit în Germania timp de 36 de ani şi care conduce un ziar online turc, a afirmat că este sigur că notificarea de deportare este legată de protestul său din timpul vizitei de stat a preşedintelui turc.

“Nu are cum să nu aibă legătură”, a spus el, adăugând că va face apel la decizia de deportare după o întâlnire cu avocatul său de luni.

Motivul invocat de autorităţi în notificarea de deportare, care a fost văzută de dpa, este că Yigit nu este angajat şi nu mai trăieşte în aceeaşi casă împreună cu copiii lui germani.

 

Noua ordine mondială

În timp ce Merkel, Macron sau Iohannis s-au făcut slugile ideologiei globaliste, Trump este singurul...

Închide