Frumoasa și Bestia (political incorect)

 

Inainte de Adam si Eva a fost coruptia reprezentata de Sarpe. Oamenii aleg mereu coruptii, nu este o problema romaneasca. Vezi Barabas Si Iisus. Un despot a inventat dictatura anticoruptiei. De atunci, toti am devenit political corecti. In afara de mine si o parte din prietenii mei, care facem presa din dragoste.

Frumoasa adora bestiile, in general. Bestia iubeste chiar si cand siluieste. E natura umana in modalitatea naturala perversa. La fel ca Adela ieri, politic corectă in fapt.

Care isi expunea cu voluptate picioarele, prin usa deschisa a unui A4 destul de nou. M-am oprit si i-am tintuit cu privirea triunghiul Bermudelor, expus lejer in soarele cald de aprilie. Nu stiu daca vortexul energetic  m-a atras in triunghiul ei, cand m-a intrebat daca ma tine sa o facem tocmai acolo.

Am plecat fericit ducand cu mine ceva din feminitatea ei. Bestia a fost iubita si a devenit Om. Dar omul este incorect politic, prin patimile sale. Ea corecta, Eu incorect, politic.

Au trecut ani de cand Adela s-a mutat la mine. Ea e tot mai frumoasă, iar Eu tot mai Bestie. Si asta deoarece, lângă mine, a devenit politic incorectă. Ca orice femeie adevărată.

Acest eseu vine să aducă în prim plan sexul, politica si corectitudinea. Cand e vorba de sex, un barbat normal nu refuza o escorta de lux. La fel e si in politică. Daca stai dupa unul prost, nu te mira ca mori de foame.

Toate-s vechi și noi sunt toate. Cele noi, scriu in condicuta mai des si speră sa se marite, cu nu bou, de regulă.  Cele vechi, te lasa sa mananci si tu, iar daca stai de ele, inveti sa apreciezi sinceritatea mesajului. Nu sunt genul de curve fomiste, ca Iuda.

Spovedania mea din Vinerea Mare este ca nu sunt corect politic. Iar cel care este corect politic, nu ma intereseaza, fiindca stiu ca minte si vrea ceva de la mine. Degeaba aruncă cu pietre, sau scrie prin ziare.

E normal ca bestia politica cea mai puternica sa castige.

Deoarece fetele mari scriu manifeste, in timp ce barbatii adevarati construiesc comunitati si …iubesc fete frumoase.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Semnificația Învierii Domnului nostru Iisus Hristos

 Învierea lui Iisus este importantă din mai multe motive. În primul rând, ea mărturiseşte despre...

Închide