Forta Faptelor

 • Asa cum spuneam, demaram interventiile pe Razoare si nu numai. Vor incepe o serie de lucrari de conservare pe traiectul Drumului de Legatura Sud. Lucrarile sunt necesare avand in vedere starea drumului, situatia juridica complexa a executiei Drumului de Legatura si orizontul de timp pana la finalizarea noii proceduri de achizitie publica a unei noi executii.
  Este vorba de lucrari aparte, inedite. Se va incepe cu o portiune de 300 m din str Razoare, partea de jos. Apoi vor urma verificari, prelevare esantioane, analize de laborator (da, da, la drum !!) si vom continua saptamanile urmatoare, functie si de conditiile meteo, cu Razoare si nu numai…Ulterior ne dorim a introduce pe acel traseu autobuze CTP.
  Astfel, MARTI, 15 OCTOMBRIE, intre orele 9-18, pe str Razoare, sectorul de drum cuprins intre Amethyst si intersectia cu str. Crizantemelor, circulatia auto va fi complet inchisa !!! Rog intelegere !
 • Tradițiile și valorile trebuie să stea la temelia caracterului nostru. Ele trebuie cunoscute și păstrate pentru a deveni niște indicatoare care conduc adânc în subconștientul nostru. Tradiția trebuie privită nu ca o închisoare ci ca un ghid, iar valorile trebuie să ne fie precum lumina unui far, lumină care să ne călăuzească în a porni și a merge pe drumul cel corect.
  Floreștiul va fi în prim plan marți, de la ora 20.00, la Hora TV, în cadrul unei emisiuni aparte, la care vor participa atât copilașii de la Șoimii Carpaților, cât și seniorii de la ansamblul nostru.
  De asemenea, zilele acestea va fi lansat un videoclip al celor de la Șoimii Carpaților. Filmările piesei patriotice, interpretată de grupa de copii a Ansamblului Șoimii Carpaților, au fost realizate la Troița din zona Podirei, într-un decor mirific, plin de încărcătură istorică și patriotică.
 • Autobuzele de transport elevi se dovedesc a fi un imens succes. Copilașii își doresc să circule cu aceste autobuze, iar atmosfera în autobuze este excelentă (vineri chiar s-a cântat La Mulți Ani unui copilaș, pe unul din autobuze). Nu au fost incidente în autobuze, orarul e respectat, copilașii sunt mulțumiți, părinții asemenea!
  Și, așa cum am promis, după prima săptămână au intervenit mici modificări la traseele 1, 2, 3, 4 și 5 – modificări făcute în urma observațiilor noastre, a părinților și a învățătoarelor. De asemenea, se va lucra la o sporire a capacității de transport: fie autobuze mai mari pe unele trasee, fie câte două autobuze pe același traseu.
 • Ca urmare a Programului de Sistematizare a UAT Florești, pentru fluidizarea traficului, strada Muncitorilor a devenit una cu sens unic, dinspre str Tăuțului, spre DN / Avram Iancu.
  De asemenea, începând de mâine, 9 octombrie, linia CTP M21 va circula pe direcția Florești – Cluj Napoca pe ruta Eroilor – Cetății – Tăuțului – MUNCITORILOR – DN. Se înființează o stație pe str Muncitorilor, imediat după intersecția cu Str Tăuțiului. Stația M21 de pe Tăuțului.
 • Lucrarile la Parcul de joaca si Agremenent Poligon inainteaza foarte bine. Se contureaza aleile, s-a montat si dat in functiune modernul iluminat public.
  PARC DE JOACA SI AGREMENT
  Locatie: partea adiacenta str Tautiului a vechiului Poligon
  Suprafata totala: 15.760 mp
  Suprafata aparate de joaca: 965 mp
  Suprafata spatii verzi amenajate: 5.390 mp
  Dotari: 5 ansambluri de joaca mari, balansoare, echipament de joaca de catarare, leagane, minitribuna, scena, grup sanitar, foisor, cismea
  De mentionat ca nu vor fi taiati sau afectati arborii de dimensiuni mari existenti.
  Lucrarile vor incepe in aceasta toamna.
 • Înaintează și lucrările de la parcarea publică din zona ANL – Stejarului.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Scroll Up

Dan Barna este pentru noi, Dragnea doi !

  „Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru...

Închide