Forta a 5-a

baciu

1. Forta a 5-a, un subiect ultrasecret candva, dar cat mai mediatizat in ultimul timp, se refera, in special, la posibilitatea energetica de contracarare a acelui „vant” cosmic (afectare energetica, de asemenea) venit ca o rezultanta a interactiunilor sistemelor si corpurilor cosmice dominante si a celor inconjuratoare. Acest „vant” cosmic nu este altceva decat destinul energetic astral, dar, in consideratiile noastre, vom tine cont si de raportul realizat cu valoarea energetica a comportamentului structurilor noastre. Dupa cum vom vedea in cuprinsul lucrarii, orice interactiune structurala, in sensul cunoscut de noi, este o interactiune energetica prin campul fundamental, cu ajutorul codurilor energetice ale celor doua modalitati de afectare a retelei campului amintit, cu repercursiuni directe suportate si de retelele structurale angrenate, intrepatrunse campului fundamental.

Deci, destinul nu ar fi altceva decat comportarea energetica a structurilor noastre (incepand de la cel mai mic nivel structural… si „urmarind” angrenarea numai in anumite procese, datorita existentei unor limite energetice comportamentale la nivelul straturilor campului biostructural, limite determinate atat in cazul reincarnarilor, cat si in cazul unor eventuale energizari suplimentare, si care nu vor aparea pentru corpul chimic sau materie, unde se vor produce procese standard), afectata, obligatoriu, de interactiunea energetica a acelui „vant” cosmic oscilant si de acele rezultante energetice deja echilibrate (ale tuturor sistemelor cosmice si corpurilor cosmice inconjuratoare) ce includ componenta centrifugala suplimentara gravitationala (forta gravitovortex), neluata in considerare de fizica clasica [de asemenea, destinul total mai adauga o componenta, cea a “retururilor” energetice ale emisiilor inaintasilor genetici (ce au tiparul biostructural si codurile energetice ale emisiilor, asemanatoare) si a “retururilor” energetice proprii, componenta ce va “urmari” entitatea la care ne referim].

Acum apare acea noua interactiune energetica artificiala a fortei a 5-a, interactiune denumita astfel intr-un mod incorect. Orice comportare energetica a structurilor universale in campul fundamental este o interactiune la/prin forta a 5-a, forta a 5-a nefiind altceva decat campul fundamental (interactionarea campului fundamental, relatiile cu acesta pot completa mai bine notiunea). Acest camp fundamental va fi prezentat in capitolele urmatoare. Se va prezenta modul in care acesta s-a format, mecanismul de functionare, modul cum poate interactiona cu structurile (si invers) si de aici toate procesele si fenomenele ce se dezvolta (de la nivel microcosmos la nivel macrocosmos). Nimic din Univers nu este strain fortei a 5-a. Acest camp fundamental, cu alte cuvinte, controleaza totul… Prin el nici un proces nu este intamplator. Daca, pana la formarea campului fundamental, hazardul a avut o influenta oarecare, si aceasta in mod descrescator, din momentul formarii campului fundamental nimic nu (mai) este intamplator. Totul se interconditioneaza prin acest camp fundamental. Ca se numesc unde, campuri energetice, forte, toate au acelasi „substrat”, acela al „afectarilor” comportarii normale a campului fundamental. Afectarile pot fi cu rezultate opuse sau de acelasi tip pe cele trei dimensiuni de retea fundamentala (pe cele trei lanturi de retea tridimensionala „cubica”). Acest fenomen consta in sporirea sau diminuarea procesului vibratoriu al acestui „mecanism” coordonator de Univers, pe cele trei dimensiuni de retea, dupa raporturile „sporire-diminuare”: 3/0; 2/1; 1/2; 0/3.

Veti vedea in capitolele urmatoare modul de manifestare a codurilor energetice astfel create. Prin aceste coduri energetice (avand specifice: frecventa, lungimea de unda, amplitudinea felului de afectare a comportarii normale a retelei campului fundamental, amplitudine conditionata de valoarea afectarii in ceea ce priveste o marime de genul fortei, puterii sau impulsului afectarii si de diferenta de faza intre retelele structurale si fundamentale – la contact) pot „comunica” diferite procese, fenomene, diferite structuri. Revenind la acea „arma” mult mediatizata in ultima vreme, putem sa o denumim corect: „interactiune energetica prin forta a 5-a (prin campul fundamental) la destinul energetic, „programat” de influenta sistemelor cosmice superioare”. Cu alte cuvinte, „arma care schimba viitorul”. Aceasta arma putea deveni cea mai puternica in viziunea celor ce au auzit de ea. si au auzit destui…

2. Hitler credea ca acest concept poate avea un potential distructiv urias, motiv pentru care a ordonat echipei dr. von Bruning sa lucreze la o arma bazata pe forta a 5-a. De altfel, Hitler nu ocolea nici o posibiltate de a crea o superarma. Astfel, i s-a demonstrat cum poate fi eronata reperarea vizuala triangulara, printr-un experiment ce vroia sa testeze, daca exista, intr-adevar, forta a 5-a. Testul de reperare vizuala a fost realizat intre orasele Essen, Dresden, Ravensburg. Aceste trei localitati formau un triunghi echilateral necesar initierii activitatii fortei a 5-a. Dupa trei saptamani de cercetari intense, Dresden si Essen au fost bombardate de britanici si complet rase de pe fata pamantului, astfel incat contributia cercetarilor germane in acest domeniu a ramas neconcludenta. Studiile fortei a 5-a au fost in centrul atentiei militarilor americani si sovietici inca din perioada celui de-al doilea razboi mondial.

Americanii, initial, au testat doua triunghiuri (dispozitive de triangulatie vizuala): unul in Houston, celalalt la granita cu Canada. La un moment dat, nici americanii, nici rusii nu au reusit rezultate deosebite. A aparut ideea folosirii experimentului in spatiu cosmic. insa, pana la acest moment, trebuie sa amintim de tendinta Vaticanului de a obtine a 15-a formula – de baza – a fortei a 5-a si a codului ce s-a aflat in testamentul lui Einstein. intre timp si KGB a aflat despre scrisoarea lui Einstein catre Grossman despre cele 14 ecuatii si codificarea formulei de baza a fortei a 5-a. CIA experimenta deja pana in 1962, in Antarctica, pe teritoriul australian interactiunea energetica la forta a 5-a. Polii planetei ofera o mai „calma” experimentare energetica. Locul cel mai potrivit a fost oferit de Harold Holt, primul-ministru australian in acea perioada. La un moment dat, J.F. Kennedy afla de experimentele CIA si intrerupe totul, preluand documentatia. La scurt timp, Vaticanul avea aceste documente. Pe langa alte complicatii ale lui J.F.K. (programul sau avansat de cercetare spatiala punea in pericol explorarea Lunii si pe partea nevazuta, apoi, se insumasera multe alte date compromitatoare pentru administratia americana, privind anumite contacte cu civilizatii extraterestre, plus cazul Roswell), aceasta interventie va pune capat posibilitatii de a continua a presedintelui american. La fel vor pati Harold Hold si mai apoi Bobby Kennedy. Cererea Vaticanului pare indreptatita pe undeva (in afara faptului ca presedintele american era romano-catolic), deoarece implicarea in asa-zisul destin dat de Dumnezeu era o mare compromitere a activitatii bisericii, a sensului religiei. Daca ar fi fost numai aceasta… Acelasi fenomen se mai intampla, dar nu prin experimentarea fortei a 5-a din punct de vedere tehnologic, ce prin interactiuni energetice umane, in cazul noilor curente (desi unele nu prea noi) ideologice, religioase, filozofice, doctrinare, etc. ce vor inlocuirea conceptiilor religioase traditionale, crearea altei lumi, altui Univers…

Astfel, se poate pune problema multumirii cu destinul ca „predispozitie” energetica neinfluentata negativ, ducand la asa-zisa soarta, sau ar trebui incercata interventia in „predispozitia” energetica a destinului in mod tehnologic [deocamdata se cunosc „amplificatoare” de inalta frecventa ale fronturilor „+” magnetice „subtile”, deci nocive, si „amplificatoare” (pe baza de sisteme optice) a activitatii orgonice „ – ” (a bionilor plantelor captati in anumite incinte), folosite in scopuri medicale, spirituale…], sau interventia in mod energetic biologic, spiritual (care ar avea mai multe sanse spre pozitiv, insa „tarele” celor angrenati in acest proces, in acest moment, nu lasa multe sanse constructiei…).

Informatie structurata bazata pe material ezoterism