Florin Buzan-Abrudan, Grigore Suciu si Mircea Giurgiu nu au sanse in fata lui Sulea

Sediu Primarie Floresti _ OCSe pare ca vom avea un  candidat foarte serios la primaria Floresti din partea PSD. Actiunile sale, de un civism accentuat, au dat un suflu nou locuitorilor din Floresti in 2013. Sprijinit de comunitatea ortodoxa si de PSD (nu prea se potriveste), pare ca drumul spre Primarie e de pe acum asigurat. Actiunile sale au fost mediatizate de Stiri de Cluj, si de Codin Samoila, unul din  artizanii  tocarii marunte a lui Ioachim Vancea. Plantarea gardului viu de langa cimitir, si  actiunea sprijinita de Oleleu sunt lovituri de imagine bine gandite. Cu doua facultati la activ, omul de afaceri Florin Buzan a detinut FO Comunications, vanduta catre RDS, si restaurantul Roata.

Sotia sa, Oana Abrudan Buzan, a facut deja cunostiinta cu Primaria Floresti, fiind o buna bucata de timp consiliera primarului Sulea.

O familie frumoasa, nascuta pentru a invinge intr-o competitie serioasa. Cu toate astea, Florin Buzan este prea bland pentru a iesi la o lupta deschisa cu Sulea, care pleaca clar din pole position.

Sanse de reusita 10 %.

Grigore Suciu, omul adus de Teodor Groza de la Calan in CFR. Bun profesionist, a reusit sa reziste o luna director la infrastructura in Bucuresti, datorita relatiilor proaste cu Dobre. A facut parte din Corpul de Control al lui Emil Boc. A avut afaceri private reusite, aici amintind CarpatCargo S.A. Este un tip inteligent si fara scrupule. Cu o clasa peste Florin Buzan, datorita experientei in functii de conducere, capacitate  de repliere in mediu privat atunci cand apele au devenit tulburi. Este in barca lui Voiculescu, pus sef la Cluj, director la Pescuit si Vanatoare. Daca va merge pe mana d-nei Florestina Vaida,  o persoana respectata in Floresti, nu va avea decat de castigat. D-na Vaida este un om de calitate.

Sanse de reusita 20 %

 

Mircea Giurgiu, nascut la Rasca, a pendulat de la PDL la PSD. Zvonuri ce circula prin sat arata o candidatura surpriza, calculata pe modelul tipic PSD. Un posibil candidat PSD, pe modelul Florin Buzan inlocuit pe ultima suta de Mircea Giurgiu. Daca isi face o campanie reusita, poate castiga voturi.

Sanse de reusita 15 %

 

Liberalul Horia Sulea beneficiaza de o echipa redutabila, in care a stiut sa atraga de partea sa un europarlamentar de forta, Norica Nicolai. Are proiecte pe care le si face si nu misca din spiritul si litera legii. Este in trend, datorita umanitatii sale, dar mai ales datorita fortei iesite din comun de a lupta pentru Floresti. Nu a fost traseist politic, nu a promis si nu a facut. Pierde totusi din popularitate datorita franchetei cu care spune lucrurilor pe nume. Beneficiaza la ora asta de cea mai puternica forta de consiliere din Transilvania, datorita faptului ca stie sa aiba prieteni.

Sanse de reusita 65 %

Nu credem ca Ioachim Vancea va mai dori Primaria Floresti, iar in echipa sa nu se intrevede un candidat care sa prinda peste 2 %.

Subscribe To Our Newsletter