Floreștiul nu se alipește Clujului, tovarăși !

Floreștiul nu se alipește Clujului, tovarăși ! Despre dosare penale, imobiliare, alipirea Florestiului la Cluj-Napoca

Florestiul nu se alipește Clujului, tovarăși !

Floreşti, comuna cu cel mai mare număr de locuitori din Europa, 32.200 domicilianţi, peste 63.000 de rezidenţi, cunoaşte în aceste zile o efervescenţă deosebită. Situată la doar 3 km de municipiul Cluj Napoca, aceasta ar fi extrem de dorită de mulți tovarăși să fie alipită Clujului. Interese imobiliare uriașe.

Impozitele platite de un florestean ca un clujean adevarat, ar fi benefice municipiului Cluj-Napoca. Cine se opune ?

Horia Șulea, primarul faptelor.

Nu mai putin de 3,8 ha au fost dorite de USAMV. Pentru construirea unui campus universitar. Horia Șulea s-a opus, iar acum este condamnat cu suspendare pentru fapte de coruptie de un complet nespecializat pe coruptie.

Vocea Clujului a vorbit mult despre neregulile procesuale ale spetei.

Recent, in cursul serii de ieri, viceprimarul a fost desemnat candidat la Primăria Florești, după spusele lui Daniel Buda, președinte PNL Cluj.

Eu zic să vă cumpărați popcorn și să intrați pe Radio Florești, unde începe emisiunea cu Horia Șulea.

E belea, face toți bani. Omul arată mafia din imobiliare și nu numai. Dezvăluiri în premieră.

Despre cum a fost executat de Orban și Oros, și mai ales de ce. Despre noua epocă a Kominternului in Romania, dar si despre dictatura procurorilor.

 

 

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Se pregătește linșarea politică a jurnalistului de investigații Liviu Alexa ! Tactic, eroare 404, căci Liviu trage din orice poziție !

https://voceaclujului.ro/se-pregateste-linsarea-politica-a-jurnalistului-de-investigatii-liviu-alexa-tactic-eroare-404-caci-liviu-trage-din-orice-pozitie/

Închide