Florești : Un primar hăituit de Sistem cere DA la Referendum ! Ieșiți la vot !

Cel mai puternic om politic al PNL Cluj, primarul Horia Șulea, ctitorul unei comunități de 60.000 de oameni, undeva la 30.000 cu drept de vot, hăituit și târât prin tribunale pentru că nu a acceptat un Florești murdar, se remarcă printr-o chemare la vot de un dramatism aparte, tocmai pentru igienizarea politicii și societății românești :

Acum 12 ani noi, românii, ne-am alăturat structurilor europene. A fost un act de voință al românilor, care, la Referendumul din 2003 privind modificarea Constituției, au arătat că își doresc să fie cetățeni europeni. Punte peste timp, acum, românii sunt chemați din nou la vot, pentru a-și alege reprezentanți în Parlamentul European.
Dragii mei floreșteni, să dăm dovadă de civism și să votăm! Să ne exercităm dreptul de vot ! E dreptul nostru de a ne alege viitorul ca și cetățeni europeni. Un drept poate chiar mai important decât dreptul la liberă exprimare sau dreptul la libera circulație ori dreptul la informație, drepturi de care ne folosim constant în viața de zi cu zi! Viitorul nostru în Europa e în mâinile noastre !
FLOREȘTIUL VOTEAZĂ!

 

Cluj-Napoca, IRES :

Alianța 2020 USR PLUS ar obtine peste 36% la alegerile europarlamentare, PNL 20% iar PSD 12,9%, potrivit unui sondaj realizat de IRES în perioada februarie – martie la comanda USR Cluj. UDMR ar obtine 10,9% iar ALDE – cu 7,2%. Celelalte partide nu ar trece pragul de 5 la suta, potrivit BuzzNews.ro.

Opțiunile de vot la alegerile europarlamentare din 2019:

Pro România ar obtine 4,3%, un candidat independent – 2,8%, PMP 1,8%, Demos – 0,8% si alt partid 2,5%.

77% dintre persoanele care au răspuns chestionarului au exprimat o opțiune de vot

Sondajul de opinie a fost efectuat, de IRES, la finele lunii februarie și începutul lunii martie în municipiul Cluj-Napoca. Marja de eroare este de 3,0%, numărul respondenților fiind de 1021. Baza de date a fost ponderată pentru gen și vârstă conform datelor Institutului Național de Statistică privind populația după domiciliu la data de 1 iulie 2018 și pentru nivel de educație și etnie conform recensământului din 2011. Sondajul a fost efectuat pentru USR Cluj. Interviurile s-au desfășurat față în față.

 

 Leave a Comment