23/10/2020

Floresti cu Maja Ioan primar si Viorel Ponta presedinte

Incercam un exercitiu de imaginatie. Cum ar arata comuna Floresti cu un primar ca domnul Maja, actual consilier si Viorel Ponta presedinte al Romaniei.

Actualmente, disensiunile de opinii Horia Sulea si Maja Ioan produc ilaritate in presa. Comentariile consilierului PSD rup de multe ori monotonia sedintelor de Consiliu.

Din start, imi spun ca articolul nu prea este ancorat in real. Desi, asa cum nu poate fi Viorel presedinte, tot asa nu poate ajunge Maja primar. Pai de ce nu poate ajunge Maja primar ?

Desi este un tip inteligent, nu-si foloseste mintea in scopuri nobile, ci prezinta esecuri manageriale in forma continuata, atat la U Cluj cat si la Unirea Floresti.

Sulea vrea centura, Maja declara in exclusivitate pentru cluj24h : „Eu nu sunt de acord cu denumirea propusă de “centura de Sud”. O centură ocoleşte localitatea în întregime nu leagă unele străzi din localitate. Deci, pentru corecta informare, această “centură” este o stradă de 7 metri lăţime ca multe altele din Floreşti, dar care face legătura cu drumul din Sfântul Ion cu Valea Gârbăului şi probabil cu E60 prin spate la Polus sau prin faţă la Metro. În ceea ce priveşte finanţarea acestei investiţii, daţi-mi voie să nu mă pronunţ”.

Are ministru clujean, coleg de partid. Pe Ioan Rus. Fonduri pentru Floresti, ioc. Desi partidul lui Maja este la putere. Ce s-ar intampla daca Florestiul cu Maja primar va fi in opozitie ?

La fel oare cum ar fi fost cu Victor Ponta presedinte si cu Maja primar ?

Ce florestean cu varsta pana in 50 de ani voteaza un partid socialist cu Putin in coasta ? Pai, nici macar toti consilierii PSD n-ar vota la vedere.

Nu de alta, dar si ei circula spre Cluj-Napoca. Si nu pot uita, ca Ioan Rus, PSD este ministrul transporturilor. Si ca secretarul de Stat de la Transporturi este Mircea Jorj, un florestean.

 

Eu, in locul PSD Floresti, as lasa-o balta. Veti pierde Primaria, fara discutii. Nu aveti candidat si nici rezultate.

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Consilierul local Ioan Bildea, „paparazzi” de ocazie la un accident petrecut in centrul Clujului

Un accident de circulatie a avut loc in centrul Clujului, intre un echipaj SMURD si...

Închide