Florestenii prefera sa inghita mirosul fermei decat sa iasa in strada

gaini-stresate

78 de floresteni si-au anuntat in decurs de o saptamana participarea pe facebook la mitingul impotriva mirosului emanat de ferma de pui. Dupa spusele unui tip experimentat, daca pe facebook erau 78, in realitate daca se aduna 20-30. Galeria unei echipe ca U cluj numara mai multi oameni.

Ferma de pui are mai multi angajati decat participantii la miting. O comunitate diferita de cea de la Cluj, in care vezi cum se aduna 10.000 de oameni pentru o cauza ca si cea de la Rosia Montana. Tot cu subiect mediu.

Florestenii fac petitii online cu care cineva se sterge la fund, virtual, bineinteles. Nu inteleg apetitul pentru cearta pe facebook si incapacitatea de organizare a acestei comunitati. Unii floresteni asteapta sa se intorca secretarul de partid sa le dea locuinta si de lucru. Nu percep schimbarea de timpuri, chiar daca sunt si care conduc masini cu volan pe dreapta. Nu realizeaza ca Ceausescu, care facea si desfacea, a fost omorat de Craciun. Si ca nu invie, sa le rezolve chestia cu slujba, ferma si lenea congenitala.

Cu o asemenea participare si un asemenea interes, este clar ca ti-e jena si sa autorizezi mitingul.

In Floresti exista inca o comunitate psd care injura orice realizare. Aceasta comunitate culpabilizeaza primarul pentru faptul ca exista, ca asfalteaza, ca lucreaza pentru comunitate. Comunitatea psd se bucura ca florestenii se cearta intre ei, nefiind uniti cum ar trebui. E o victorie politica pe care o savureaza insa adulmecand si ei mirosul de rahat de la ferma de pui.

Rosii sunt furiosi deoarece stiu ca oricine vine in Floresti impotriva lui Sulea la alegeri pierde rusinos. Si atunci isi canta cantecul de lebada. Chiar daca ferma de pui se va reloca sau nu. Sau daca vor sta in fiecare dimineata in blocaj de trafic, la comanda Masterului.

Daca ar studia legislatia putin, ar intelege aria de competenta. Si floresteanul nu e prost. Stie ca blocajul vine de la Ponta, pe axa DSP-GNM-SGG-CNADR.

Acum nu iese in strada, dar la vot se duce. Iar atunci nu-i mai scapa nici turcii !