Florestenii ar putea ramane cu gunoiul in strada, pana isi conving vecinii sa recunoasca ca traiesc in Floresti

Situatia din Floresti pare sa se repete. Daca acum un an binomul Sulea-Veres scapa Florestiul de o catastrofa epidemica, iata ca acum mai mult de jumate din florestenii care isi duc traiul in Floresti nici usturoi nu au mancat, nici ca le miroase gura. 2.135.000 lei datorie catre bugetul local, in problema gunoiului. Ceilalti care au platit, sunt fraierii de serviciu.

Aceasta situatie nu face decat sa confirme ca jumatate din cei care traiesc in Noul Cluj de la Vest, nu pricep minimale reguli se convietuire. Atitudinea de borfas smecher, care l-a „facut” de bani pe vecinul de bloc demonstreaza rautate, marlanie amestecata cu prostie.

Curajul lor civic se demonstreaza cand sunt fraieriti sa semneze liste, petitii. Curajosul de pe facebook, are maro pe spatele chilotului cand trebuie sa isi plateasca factura. Pe facebook, marlanul isi arata coltul dupa 5 beri si o ragaitura, nervos ca atat nevasta cat si amanta sunt nesatisfacute de prestatia lui. Scuipa cu ura contra vantului, constatand ca mai mult de jumate din continutul verde al salivei i s-a intors pe treningul adidas cumparat de la chinezii din Bucuresti.

Nervos, sloboade cu putere un vant de protest, intarind continutul ranced al dosului chilotilor sai, neschimbati in ultima saptamana. Taria lor, aminteste de platosa lui Matei Corvin, dar frica ii emana prin toti porii. Maine, s-ar putea sa regrete ca in valtoarea trairilor sale, a esuat lamentabil, ca o baba de 74 de ani violata de un golan in coltul strazii.

Totul e sa nu-i pese, cat timp il poate cheama pe Dohotaru la un picnic, la pubela unde isi duce gunoiul cetatenesc. Atunci, cel putin face economie la factura viitoare si invata un mod de viata. Unic.

Hai, mars si plateste factura, marlane, ca te dau la gazeta !

Subscribe To Our Newsletter