Floresteni, Nera Muresan va scapa urgent de hoti !

neramuresan-760x499

Chestia cu spargerile de locuinte e o chestie veche. In Floresti, Politia nu face fata. Asta e de cand lumea, nu poti cu o schema subnormata sa faci preventie. Nu poti nici sa iti cumperi bodyguard permanent.

Si mie mi-au spart locuinta. Am hotarat sa cumpar de la Nera Muresan o instalatie de supraveghere complexa pentru apartamentul meu si al tatalui meu.

In 4 ore, chiar directorul companiei era cu echipa sa vizualizeze obiectivul. Acesta a dispus ca pana seara sa am instalatie de alarma pe ambele apartamente. Si s-a intamplat exact asa. Am ales un control acces cu buton de panica, senzori de miscare si supraveghere video.

Platesc o suma modica, iar echipajele pornesc de la Casa Zanelor pe Floresti. Sau de pe Dragalina pe Cluj-Napoca.

S-a intamplat sa uit ceva in apartament, am intrat fara sa dezactivez alarma. A inceput sa sune de se auzea pana la Primarie de pe Florilor.

Am incercat sa dezactivez, dar am gresit codul. Alarma suna si suna. Telefonul in masina, evident. Dau sa ies cu masina. Pe ambele capete ale strazii, masini de interventie de la Nera Muresan.

Apoi, vad si un echipaj de patrulare de la comunitara. Trupele de interventie de la Nera imi genereaza si mie respect. Niste tipi la 1.90, care ma intreaba ce fac in zona.

Le spun ca ii rog sa ma scuze. Devin umani parca dupa ce ma legitimez. Chiar nu as vrea sa incap pe mainile unuia din trupele de interventie de la Nera Muresan.

Daca vreti liniste, recomand Nera Muresan. Interventia lor vine in mai putin de 7 minute.