Firma Diferit lucrează la centura de sud total diferit, zi lumină !

 

Am fost si eu pe centura de sud a Florestiului. Acolo,stupoare, oamenii de la Viarom nivelau pietris pentru a face posibil accesul la locuinte a oamenilor din zonă. De la Diferit, nimeni.

Am sunat si eu la domnul director Vădean sa-l intreb de centură, că nici țipenie de om de la Diferit nu vezi pe acolo. Intr-un articol anterior, el declara pentru Vocea Clujului in exclusivitate :

Director Vădean, Diferit : Intr-un an aproximativ, termin centura !

In 15 mai 2018, Vădean arăta :

  • „Lucrez la consolidarea unui versant. Dacă doriti, puteti merge sa vedeti si dumneavoastra. Exproprierile au fost integral efectuate, deci dupa ce termin consolidarea, merg mai departe.
  • Nu vă pot spune cu exactitate cand termin lucrarea, dar intr-un an posibil sa o termin.”

Am dorit sa îl intreb, fara succes, deoarece mi-a aparut mesajul ca nu poate vorbi si nici nu am fost resunat, de ce a fixat un pret atat de mic pentru lucrare. Am dorit sa il intreb daca mai face lucrarea si de ce a fixat un pret atat de mic, aproximativ 65 la suta fata de urmatorul care licita. Si daca e la prima licitatie pe care, o trateaza in acest mod.  Nu am avut un partener de discutie.

Personal, circul mult pe cealalta centura, cand e aglomerat. Interesele mele au fost grav afectate, ca si in cazul celalalt, al fermei de pui. Nimeni si nimic nu ma poate opri sa depun o plangere penala, pentru a stabili vinovatul. Asa am facut si in cazul fermei de pui, respectiv a nerespectarii distantelor. Exista deja rezultate. 

Eu nu mai scriu mult pe ziar, ma pregatesc de redactarea unei sesizari penale. Chiar nu am chef de joaca. 

Cine e vinovat, sa raspunda. Punct.

 Leave a Comment