Finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

60529661Primaria municipiului Cluj-Napoca organizeaza, pentru anul 2013, sesiunea de selectie a proiectelor de finantare nerambursabila pentru activitati nonprofit de interes local.

Cererile de finantare nerambursabila trebuie sa fie complete si intocmite conform Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile de la bugetul local alocate pentru activitati nonprofit de interes local.

Depunerea cererilor de finantare se va face la Registratura Primariei din calea Motilor nr. 7 incepand cu data de 1 ianuarie 2013, termenul limita fiind data de 31 ianuarie 2013.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Directia comunicare, relatii publice si turism – Biroul invatamant, cultura, culte, sport, societate din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca, Calea Motilor, nr. 1-3, cam. 53, tel. 0264.596.030, interior 4610. Regulamentul complet pentru intocmirea dosarului necesar poate fi consultat pe website-ul primariei: http://www.primariaclujnapoca.ro/administratie/regulamente-locale.html.