Fetele de la Remedium Farm Marasti, sunt zi si noapte la post !

farma 002

De mai bine de 4 ani, am aflat de o farmacie din Marasti. Un medic bun imi spunea, ca prieten, sa nu pierd vremea cautand prin alte farmacii. Atentie, articolul nu e un advertorial.

Astazi, 2 mai, merg sa caut ceva la Sensiblu. Un preparat obisnuit, necompensat. Dat pe reteta alba. Raspuns sec, nu este. Caut mai departe, pe Izlazului, fiindca din Floresti pana in Marasti e ceva distanta. Nici o sansa. Raspuns si mai sec, neprietenos.

Injur in gand din nou reintoarcerea in Romania. Apoi imi amintesc de Remedium Marasti. Ma serveau cand imi era rau, aveau timp noaptea inclusiv de consiliere. Desi se vedea uneori oboseala pe fetele lor frumoase.

Uneori, ma incurajau. Astazi, incerc sa le dau putin din ceea ce mi-au oferit in patru ani. Ceva de suflet, pentru sufletele lor.

Sarutmana, d-nei farmacist Zirbo Damaris, d-nei farmacist Mircea Ioana, d-nei farmacist Macec Diana Roxana. D-ne  pentru care juramantul lui Hipocrate nu este o necunoscuta. Sunt d-ne carora chiar le pasa. Habar n-am cine este in spatele lantului Remedium, desi poate nu ma credeti.

farma 004farma 005

Poate ca aceste doamne, au salvat vieti. Nu stiu. Dar pentru ele, cuvantul nu, nu exista. Sunt convins ca partea de aprovizionare are un feedback corect din partea lor.

farma 006

Nu stiu ce simtiti voi, dar eu m-am simtit Acasa, cateva minute. Senzatia aia teribila de respect reciproc. Pe care un loc ti-o da, chiar daca esti imbracat in trening.

Senzatia ca esti printre ai tai, printre romani. Fara ca sa fii neaparat mandru de asta.

Este ceva ce vine de la sine.

Multumesc.

Subscribe To Our Newsletter

Annamaria Maior si familia sa in SUA ?

Nu, nu trebuie să luați ad litteram exemplul de mai sus și să vă înverșunați...

Închide